רוטב עגבניות מושלם לפסטה
כשרוטב עגבניות מושלם פוגש פסטה, קבלו רוטב עגבניות קלאסי במיוחד בקיץ כשיש עגבניות יפהפיות בשלות מלאות נוזלים זה הזמן להכין רוטב עגבניות מושלם לפסטה ולא רק אפשר להקפיא, מתחשק לכם שקשוקה ? בדיוק הרוטב לשקשוקה טובה.
להגיש עם פתיתים או אורז, לאכול כמו שזה, להכין סלט חצילים ברוטב עגבניות, הוא מתאים לילדים עם טעמים חזקים בפה חריף, חמצמץ, מתקתק להגיש איך שאוהבים והחביב עליי תוך כדי בישול לטבול את הלחם ברוטב איזה יאמי.
3 מנות
מרכיבים:
4 עגבניות בשלות
בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
3 שיני שום חצויות
פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות דקות
חצי כוס מים
כף רסק עגבניות
3/4 כף פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
250 ג' פסטה
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים לסמן איקס על כל עגבניה בחלק התחתון לבשל 3 דקות לסנן (חם!) לקרר לקלף ולחתוך לקוביות.
2. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב ולהוסיף את השום, להוסיף את העגבניות, סוכר, תבלינים ומים לבשל כ 15 – 20 דקות על אש בינונית מכוסה מידי פעם לערבב.
3. בינתיים להכין את הפסטה לפי ההוראות ובסיום לערבב עם הפסטה.
פלפל חריף אפשר להוריד, לשים פחות או לא לשים בכלל, מים תלוי בכמה נוזלים העגבניות מוציאות חסר מים תוסיפו, אפשר להקפיא את הרוטב, להשתמש בתור שקשוקה. מה הגשתי ליד ? תרדו למטה 🙂
משה בתיבה ב 5 דקות הכנה
אם בא לכם להפתיע את הילדים עם נישנוש / חטיף מדליק זה משה בתיבה הילדים אוהבים את זה הכי בעולם ולא רק גם המבוגרים מנשנשים.ארוחת צהריים של אביב
גולשים מכינים וממליצים:
רוזי : "הרוטב המושלם טעים ברמות"
יפעת : "רציתי לומר שהכנתי את הרוטב הזה כבר כמה פעמים והוא הפך להיות ״רוטב הבית״ שלנו לפסטה ברוטב עגבניות. אחרי הבישול אני טוחנת אותו ומחזירה לספגטי וזה יוצא פשוט מעדן!"