יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מאפים מאפים מלוחים נישנושים טעימים

חטיפי נקניקיות

11 יולי 2018
(Visited 17,470 times, 1 visits today)
חטיפי נקניקיות

חטיפי נקניקיות

יופי של נישנוש נחטף אחד אחרי השני יוצא חמוד בטירוף לא הפסקנו לאכול עד שהקערה התרוקנה ותחשבו שהכנתי הרבה ידעתי שזה יגמר מהר.
ההכנה לא קשה פירטתי הכל בתמונות שיהיה הכי קל להכין והתוצאה פשוט מקסימה. מומלץ להכין זה טעים ביותר.

48 יחידות

מרכיבים:

300 ג' קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ"ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח
250 ג' נקניקיות קרקובר של יחיעם

ביצה טרופה
שומשום

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק"ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

הכנות:

1.  לשים במיקסר את הקמח שמרים סוכר ומלח, להוסיף את השמן והמים להפעיל את המיקסר במהירות נמוכה ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, להתפיח כשעה פלוס או עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, כל חלק לרדד לעלה ולקרוץ עיגול בקוטר 22 ס"מ  או מראש לרדד לגודל לזה. לחלק כל עיגול ל 16 משולשים כמו שחותכים פיצה.

3. לחצות את הנקניקיות לחצי וכל חלק לחתוך לארבע מקלות, לקחת משולש מעט למתוח אותו, בקצה הרחב להניח מקל ולגלגל מלמעלה ועד למטה.

4. לסדר בתבנית להתפיח כ 15 דקות, בינתיים להדליק את התנור על 180 מעלות להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.

*5. להכניס לתנור ולאפות 15 – 20 דקות המאפה מקבל צבע זהוב יפה.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אם רוצים חטיפים יותר גדולים אפשר לחתוך את העיגול לשמונה משולשים.

חטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיות

חטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיות

חטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיות

הרשם
עדכן
39 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי, האם כדאי להכין את הנקניקיות במים רותחים לפני ששמים אותן בבצק או שעדיף לשים אותן מופשרות בלבד?

אפשר להשתמש בקמח שמרים, נכון?

אפשר למרוח קצת חרדל על הבצק או שזה יותר בקטע מתוק?
תודה.

אפשר גם עם בשר טחון?

היי ניקי,
האם אפשר להחליף את הבצק בבצק עלים?
תודה!!!

בסד
הי ניקי יקרה…למה דווקא הנקנקיות האלה? יש אפשרות לכל סוג נקניקיה? גם מבחינת כשרות …אנחנו מקפידים על בדץ….נקנקיות עוף רגילות (של עטרה לא יחיעם) זה בסדר? מה זה קרקובר?
תודה מקסימה.

ניקי האוהבה יצא לי רוגלעך סוףףףף תודה ענקית על הטיפ אין עליך