חטיפי נקניקיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי נקניקיות

חטיפי נקניקיות

יופי של נישנוש נחטף אחד אחרי השני יוצא חמוד בטירוף לא הפסקנו לאכול עד שהקערה התרוקנה ותחשבו שהכנתי הרבה ידעתי שזה יגמר מהר.
ההכנה לא קשה פירטתי הכל בתמונות שיהיה הכי קל להכין והתוצאה פשוט מקסימה. מומלץ להכין זה טעים ביותר.

48 יחידות

מרכיבים:

300 ג’ קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח
250 ג’ נקניקיות קרקובר של יחיעם

ביצה טרופה
שומשום

הכנות:

1.  לשים במיקסר את הקמח שמרים סוכר ומלח, להוסיף את השמן והמים להפעיל את המיקסר במהירות נמוכה ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, להתפיח כשעה פלוס או עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, כל חלק לרדד לעלה ולקרוץ עיגול בקוטר 22 ס”מ  או מראש לרדד לגודל לזה. לחלק כל עיגול ל 16 משולשים כמו שחותכים פיצה.

3. לחצות את הנקניקיות לחצי וכל חלק לחתוך לארבע מקלות, לקחת משולש מעט למתוח אותו, בקצה הרחב להניח מקל ולגלגל מלמעלה ועד למטה.

4. לסדר בתבנית להתפיח כ 15 דקות, בינתיים להדליק את התנור על 180 מעלות להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.

*5. להכניס לתנור ולאפות 15 – 20 דקות המאפה מקבל צבע זהוב יפה.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אם רוצים חטיפים יותר גדולים אפשר לחתוך את העיגול לשמונה משולשים.

5035 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיות

חטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיות

חטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיות

14
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרון

היי ניקי.אפשר ללוש ביד? אין לי מכונה…

בתיה

ניקי שלום,

הכנתי והיה מאוד טעים
אבל מעט מתוק לטעמי. יש לך הצעה כיצד להפוך את הבצק למלוח ופיקנטי יותר?

סטל

היי ניקי אפשר גם להשתמש בנקניקיות מיני?

רעות

מה הקיצור של הבצק? (איזה בצק אפשר לקנות כדי להכין?

רבקי

אפשר להשתמש גם בנקניקיות סויה?

אביגיל

נשמע מהמם!! (נראה…)
הייתי רוצה למלא במשהו אחר, כמו ירקות וכאלה
יש אפשרות ?