חטיפי נקניקיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חטיפי נקניקיות

חטיפי נקניקיות

יופי של נישנוש נחטף אחד אחרי השני יוצא חמוד בטירוף לא הפסקנו לאכול עד שהקערה התרוקנה ותחשבו שהכנתי הרבה ידעתי שזה יגמר מהר.
ההכנה לא קשה פירטתי הכל בתמונות שיהיה הכי קל להכין והתוצאה פשוט מקסימה. מומלץ להכין זה טעים ביותר.

48 יחידות

מרכיבים:

300 ג’ קמח  (2 כוסות + 2 כפות קמח)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמריים טריים
1/4 כוס שמן קנולה
160 מ”ל מים חמים (3/4 כוס פחות כף וטיפונת)
3/4 כף סוכר
כפית מלח
250 ג’ נקניקיות קרקובר של יחיעם

ביצה טרופה
שומשום


הכנות:

1.  לשים במיקסר את הקמח שמרים סוכר ומלח, להוסיף את השמן והמים להפעיל את המיקסר במהירות נמוכה ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, להתפיח כשעה פלוס או עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, כל חלק לרדד לעלה ולקרוץ עיגול בקוטר 22 ס”מ  או מראש לרדד לגודל לזה. לחלק כל עיגול ל 16 משולשים כמו שחותכים פיצה.

3. לחצות את הנקניקיות לחצי וכל חלק לחתוך לארבע מקלות, לקחת משולש מעט למתוח אותו, בקצה הרחב להניח מקל ולגלגל מלמעלה ועד למטה.

4. לסדר בתבנית להתפיח כ 15 דקות, בינתיים להדליק את התנור על 180 מעלות להבריש עם ביצה ולפזר שומשום.

*5. להכניס לתנור ולאפות 15 – 20 דקות המאפה מקבל צבע זהוב יפה.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אם רוצים חטיפים יותר גדולים אפשר לחתוך את העיגול לשמונה משולשים.

7685 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיות

חטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיות

חטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיותחטיפי נקניקיות


19
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירב

ניקי יצא להיט!!!! דומה לבצק של הבית לזית שמאוד קל להכנה. תודה. את נותנת לי המון רעיונות!