שבלולי פיצה ללא שמרים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שבלולי פיצה ללא שמרים

שבלולי פיצה ללא שמרים

יש מי שלא מכיר את השבלולים הקטנים והטעימים האלה ? אני בדרך כלל מכינה אותם מבצק שמרים אבל לא הפעם, הכנתי שבלולי פיצה מבצק ללא שמרים ועוד הכנסתי פנימה גבינה לבנה.
שבלולים פריכים זהובים טעם של רוטב עגבניות עם גבינה צהובה. צלחת גדולה באמצע השולחן ערימה יפה של שבלולים חמש דקות על השעון ואכלנו הכל. מתכון פשוט קל וטעים שמשדרג כל ארוחת ערב.

40 שבלולים

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
200 ג’ גבינה לבנה 9%
כפית מלח
350 ג’ קמח (שתיים וחצי כוסות)


הכנות:

1. להוציא את החמאה 15 – 20 דקות קודם מהמקרר, לשים במיקסר את החמאה, גבינה מלח ואת הקמח לעבד לבצק קר וקצת דביק, לקרר 30 דקות במקרר.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לחלק את הבצק ל 4 חתיכות, כל חתיכה לרדד למלבן למרוח קטשופ / רוטב עגבניות לפזר תוספות וגבינה צהובה, לגלגל לגליל ולפרוס פרוסות בעובי 3 – 4 ס”מ, לסדר בתבנית על נייר אפייה.

*4. להכניס לתנור ולאפות כ 20 – 25 דקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אין צורך בביצה, השבלולים נשארים לבנים התחתית מזהיבה.

25840 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שבלולי פיצה ללא שמריםשבלולי פיצה ללא שמריםשבלולי פיצה ללא שמריםשבלולי פיצה ללא שמריםשבלולי פיצה ללא שמרים

גולשים מכינים וממליצים:

ליזב : “כמה קל ככה עפו על זה! התחסל בשתי דקות!
הכנתי יומיים לפני והקפאתי, מומלץ מאוד…”

שולה : “הכנתי עם קמח מלא, יצא 10!!!
אכלנו עם רוטב פיצה ומרק בצל
כבר הכנתי פעם נוספת…”


45
תגובות

  הרשם  
עדכן
איי

הכנתי עם קמח מלא 80%,
התעצלתי ללכלך מיקסר אז המסתי את החמאה (בקומקום עם מים תוך כדי הרתחה בתוך 2 שקיות- שיטה מושלמת להמסה למי שלא רוצה קרינה של מיקרו)
יצא מווווווווווווש 🙂
3/4 מהכמות נגמר לפני המסיבת חנוכה……….