כריכי בשר טחון
אני אוהבת להפתיע את הילדים שלי, הם אף פעם לא יודעים מה הם יקבלו לארוחת צהריים. האמת אני אף פעם לא יודעת מה אני עומדת להכין ואז פתאום בא לי רעיון טעים. בשר טחון, קצת שום תבלינים, יש לחמניות טובות, הכנתי סלט ירקות והילדים אכלו בכיף, בעצם הכל תלוי בדרך שמגישים את האוכל, בתאבון.
בתחתית של הפוסט יש המשך אתם מוזמנים ללחוץ לא לפספס.
8 לחמניות
מרכיבים:
8 לחמניות מאורכות קטנות
300 ג' בשר בקר טחון
2 שיני שום
בצל
חצי כפית כורכום
כף שטוחה א. מרק
חסה קצוצה
הכנות:
- 1. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן עד שמתחיל להזהיב, לחתוך את השום קטן ולהוסיף לבצל לטגן עוד כשתי דקות מידי פעם לבחוש (איזה ריח מדהים)
2. להוסיף את הבשר ולטגן כ 10 דקות לפורר תוך כדי הטיגון, להוסיף תבלינים ולהמשיך לטגן עוד שתי דקות ולסגור את האש.
3. לפדנטים (טוב נו אני) להכין צלחת עם נייר סופג ולהעביר את הבשר, להמתין 20 דקות.
*4. לחצות את הלחמניות למרוח מה שאוהבים, חומוס, קטשופ, מיונז, טחינה, מעל לשים את הבשר לפזר חסה לסגור יפה ולתת ביס! כמה טעים.
חושבים שזה הסוף ? מה פתאום תלחצו כאן ותגלו עם מה אפשר להגיש את הכריכים.
גולשים מכינים וממליצים:
מיכל : "כמה שזה טעים!הגשתי בבגאט -פשוט חלומי!!!"