כריכי בשר טחון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כריכי בשר טחון

כריכי בשר טחון

אני אוהבת להפתיע את הילדים שלי, הם אף פעם לא יודעים מה הם יקבלו לארוחת צהריים. האמת אני אף פעם לא יודעת מה אני עומדת להכין ואז פתאום בא לי רעיון טעים.  בשר טחון, קצת שום תבלינים, יש לחמניות טובות, הכנתי סלט ירקות והילדים אכלו בכיף, בעצם הכל תלוי בדרך שמגישים את האוכל, בתאבון.
בתחתית של הפוסט יש המשך אתם מוזמנים ללחוץ לא לפספס.

8 לחמניות

מרכיבים:

8 לחמניות מאורכות קטנות
300 ג’ בשר בקר טחון
2 שיני שום
בצל
חצי כפית כורכום
כף שטוחה א. מרק
חסה קצוצה

הכנות:

  1. 1. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן עד שמתחיל להזהיב, לחתוך את השום קטן ולהוסיף לבצל לטגן עוד כשתי דקות מידי פעם לבחוש (איזה ריח מדהים)

2. להוסיף את הבשר ולטגן כ 10 דקות לפורר תוך כדי הטיגון,  להוסיף תבלינים ולהמשיך לטגן עוד שתי דקות ולסגור את האש.

3. לפדנטים (טוב נו אני) להכין צלחת עם נייר סופג ולהעביר את הבשר, להמתין 20 דקות.

*4. לחצות את הלחמניות למרוח מה שאוהבים, חומוס, קטשופ, מיונז, טחינה, מעל לשים את הבשר לפזר חסה לסגור יפה ולתת ביס! כמה טעים.

חושבים שזה הסוף ? מה פתאום תלחצו כאן ותגלו עם מה אפשר להגיש את הכריכים.

14835 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כריכי בשר טחוןכריכי בשר טחוןכריכי בשר טחון

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “כמה שזה טעים!הגשתי בבגאט -פשוט חלומי!!!”

16
תגובות

  הרשם  
עדכן
רוחמה

היי ניקי,אני מכינה את הבשר מראש ומקפיאה.
כשאני מרכיבה את הלחמניות מה לעשות עם הבשר?
להפשיר מראש? האם צריך לחמם? והאם אני יכולה לשים קפוא בלחמניה ושיפשיר עד שנאכל?

טלי אבקסיס

ניקי יקרה,
האם מתאים לגלגל את המילוי בטורטיות?
יהיה טעים להכין היום ולאכול מחר? (כמובן לגלגל את הטוריות מחר).

אביטל

הי,
במסגרת צעדי התייעלות במטבח האם אפשר להקפיא במנות לשימוש עתידי אחרי שמוכן, יוצא טעים מהקפאה?

מיכל

כמה שזה טעים!הגשתי בבגאט -פשוט חלומי!!!

רונה

אין מרכיבים…