יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לטיולים אוכל לילדים ארוחות צהריים כריכים / טוסטים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

כריכי בשר טחון

4 מרץ 2018
(Visited 25,940 times, 1 visits today)
כריכי בשר טחון

כריכי בשר טחון

אני אוהבת להפתיע את הילדים שלי, הם אף פעם לא יודעים מה הם יקבלו לארוחת צהריים. האמת אני אף פעם לא יודעת מה אני עומדת להכין ואז פתאום בא לי רעיון טעים.  בשר טחון, קצת שום תבלינים, יש לחמניות טובות, הכנתי סלט ירקות והילדים אכלו בכיף, בעצם הכל תלוי בדרך שמגישים את האוכל, בתאבון.
בתחתית של הפוסט יש המשך אתם מוזמנים ללחוץ לא לפספס.

8 לחמניות

מרכיבים:

8 לחמניות מאורכות קטנות
300 ג' בשר בקר טחון
2 שיני שום
בצל
חצי כפית כורכום
כף שטוחה א. מרק
חסה קצוצה

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

הכנות:

  1. 1. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן עד שמתחיל להזהיב, לחתוך את השום קטן ולהוסיף לבצל לטגן עוד כשתי דקות מידי פעם לבחוש (איזה ריח מדהים)

2. להוסיף את הבשר ולטגן כ 10 דקות לפורר תוך כדי הטיגון,  להוסיף תבלינים ולהמשיך לטגן עוד שתי דקות ולסגור את האש.

3. לפדנטים (טוב נו אני) להכין צלחת עם נייר סופג ולהעביר את הבשר, להמתין 20 דקות.

*4. לחצות את הלחמניות למרוח מה שאוהבים, חומוס, קטשופ, מיונז, טחינה, מעל לשים את הבשר לפזר חסה לסגור יפה ולתת ביס! כמה טעים.

חושבים שזה הסוף ? מה פתאום תלחצו כאן ותגלו עם מה אפשר להגיש את הכריכים.

כריכי בשר טחוןכריכי בשר טחוןכריכי בשר טחון

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : "כמה שזה טעים!הגשתי בבגאט -פשוט חלומי!!!"

הרשם
עדכן
36 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
זה יעבוד עם עוף טחון?

פעם ראשונה שאני מכין מתכון שלך, הכנתי בבאגט ואני חייב להגיד לך שיצא מעולה! פשוט טעם מדהים. מאוד פשוט להכנה, ממש כל הכבוד לך, בטוח שאתחיל להכין עוד דברים. תודה בשם הילדים…

בוקר טוב ניקי. מה שלומך?
האם אפשר להכין את הכריכים מהודו אדום טחון במקום בשר טחון?
ובלחם פרוס במקום לחמניות?
נתקעתי עם הרבה לחם, ואין לי טוסטר שיתאים לעראייס לחם.
תודה:)

תודה ניקי

ניקי שלום, האם יש תבלין תחליף לאבקת המרק?

הי ניקי . מה שלומך?
התחלתי עם תכנון הארוחה ליומולדת של הקטנה שחל בסוף החודש.
האם כמות הבשר פה תספיק ל3 בגטים? אם לא , בכמה להכפיל?

תודה על האפליקציה היא מאד שימושית מכיוון שזה מצרכים שיש בדרך כלל בבית