יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לטיולים אוכל לילדים ארוחות צהריים כריכים / טוסטים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

כריכי בשר טחון

4 מרץ 2018
(Visited 26,752 times, 1 visits today)
כריכי בשר טחון

כריכי בשר טחון

אני אוהבת להפתיע את הילדים שלי, הם אף פעם לא יודעים מה הם יקבלו לארוחת צהריים. האמת אני אף פעם לא יודעת מה אני עומדת להכין ואז פתאום בא לי רעיון טעים.  בשר טחון, קצת שום תבלינים, יש לחמניות טובות, הכנתי סלט ירקות והילדים אכלו בכיף, בעצם הכל תלוי בדרך שמגישים את האוכל, בתאבון.
בתחתית של הפוסט יש המשך אתם מוזמנים ללחוץ לא לפספס.

8 לחמניות

מרכיבים:

8 לחמניות מאורכות קטנות
300 ג' בשר בקר טחון
2 שיני שום
בצל
חצי כפית כורכום
כף שטוחה א. מרק
חסה קצוצה

אולי תאהב גם את...♥

  • תבשיל עוף וזיתים מרוקאים

    מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב מתכון שאני זוכרת מהילדות שלי והולך איתי כבר שנים הוא יוצא מדהים!
    השוס כאן אלו הזיתים הם מקבלים טעם נפלא הם רכים ומשתלבים נהדר עם העוף והרוטב ואפילו התפרעתי עם השום.
    הכנפיים רכות ונימוחות כמעט מתפרקות ואיזה טעמים נהדרים. הכל נכנס לסיר אחד ואחרי שעה לא תפסיקו לטעום התאהבתי ברוטב 🙂 תבשיל מעולה של כנפיים בצל, שום פלפל עם המון זיתים אתם עומדים ללקק ת'אצבעות.

  • פתיתים ברוטב אדום שילדים אוהבים

    מחפשים תוספת טובה לארוחת צהריים בלי לעבוד קשה ? הגעתם למקום הנכון.
    הפעם הלכתי על פתיתים אני ממליצה להחזיק פתיתים באופן קבוע במזווה כל פעם שצריך להכין תוספת מהירה וזולה (חשוב!) ב 5 דקות התעסקות פתיתים זה הפתרון.
    בדרך כלל פתיתים זה לילדים אין ספק שזאת אחת התוספות שהילדים הכי אוהבים ואחת הקלות שיש,
    זה פתרון מושלם להורים עסוקים ולילדים רעבים אני חייבת להוסיף שגם אני אוהבת לאכול את הפתיתים האלה.
    הרוטב נספג בפתיתים ומנפח אותם יואוו איזה טעים! קבלו מתכון קל לפתיתים ברוטב אדום נהדר שתמיד מצליח
    והכל בסיר אחד.

    3 מנות

  • אורז אפוי עם ירקות 5 דקות הכנה ולתנור

    עזבו הכל ככה מכינים אורז, רציתי אורז עם ירקות כתומים אבל בלי טיגונים והכל אפוי בתנור וכמובן קל קל לא תאמינו כמה שזה פשוט להכנה.  לקח לי 5 – 10 דקות גג, הכנסתי הכל לתבנית ולא בישלתי שום דבר מראש וגם לא חצי בישול.
    הכנסתי לתנור חזרתי אחרי שעה ואיזה ניחוחות יצאו מהתבנית. תוספת מושלמת לארוחה יצא נהדר.
    היופי במנה הזאת זה שילוב הצבעים המהמם הלבן של האורז עם הכתום של הירקות, לא רק מתכון קל גם נראה נהדר,
    מנה משפחתית שכולם אוהבים.
    עכשיו יש לי בעיה איך אני אחזור להכין אורז על האש עכשיו ? תשמרו ישר במועדפים שלא ילך לאיבוד.

  • בטטות אפויות בדבש וסויה

    זאת הדרך הכי קלה וטעימה לאפות בטטות וזה יוצא מעולה, הן לא צריכות יותר מידי דברים בשביל לקבל טעם נהדר, חום גבוה ותנו לתנור לעשות את הקסם שלו, מתכון שאי אפשר ליפול איתו וכשיש אורחים זה בכלל חגיגה.
    הן יוצאות שחומות חרוכות, נימוחות מתקתקות, מקורמלות עם נגיעות של צ'ילי מתוק רק מלקרוא את זה בא לי להכין שוב.
    מנת ירקות נטו למי שמחפש תוספת בלי לעבוד קשה.
    מתחסלות ישר מהתבנית איזה כיף שיש כאלה מתכונים טובים וקלים שבכלום עבודה נותנים תוספת נהדרת.

    5 – 6 מנות

הכנות:

  1. 1. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן עד שמתחיל להזהיב, לחתוך את השום קטן ולהוסיף לבצל לטגן עוד כשתי דקות מידי פעם לבחוש (איזה ריח מדהים)

2. להוסיף את הבשר ולטגן כ 10 דקות לפורר תוך כדי הטיגון,  להוסיף תבלינים ולהמשיך לטגן עוד שתי דקות ולסגור את האש.

3. לפדנטים (טוב נו אני) להכין צלחת עם נייר סופג ולהעביר את הבשר, להמתין 20 דקות.

*4. לחצות את הלחמניות למרוח מה שאוהבים, חומוס, קטשופ, מיונז, טחינה, מעל לשים את הבשר לפזר חסה לסגור יפה ולתת ביס! כמה טעים.

חושבים שזה הסוף ? מה פתאום תלחצו כאן ותגלו עם מה אפשר להגיש את הכריכים.

כריכי בשר טחוןכריכי בשר טחוןכריכי בשר טחון

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : "כמה שזה טעים!הגשתי בבגאט -פשוט חלומי!!!"

הרשם
עדכן
36 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות