פרנץ טוסט מלוח מתכון מנצח
אם לתמצת את האני מאמין שלי במטבח כל הקסם זה המתכונים הפשוטים שאני משתמשת ביום יום מהסוג שמרגע ההכנה ועד ההגשה עוברות 5 דקות, הרי לא צריך לעבוד קשה בשביל לעלות חיוך על הפנים של אביב.
לקחתי את הפרנץ טוסט של פעם שהסבתות והאימהות היו מכינות ושדרגתי אותו שיהיה טעים יותר, אביב לוקח ביס ואני שומעת אותו אומר לעצמו "זה כל כך טעים" לא הכנתי אותו מתוק רציתי משהו שיתאים לארוחת בוקר / ערב עם גבינות, דגים וירקות.
תסמכו עליי יצא מדהים הצלחת שרואים בתמונות אביב אכל לבד לקח לו בערך 10 דקות לא נותר כלום וקיבלתי חיבוק ונשיקה (טיפ לאמא) תמצאו 5 דקות ותפרגנו למשפחה בכיף, תכינו הרבה חבל שיגמר מהר.
מרכיבים:
5 פרוסות חלה
ביצה L
3 כפות חלב
חצי כפית שום כתוש
3 כפות פטרוזיליה קצוצה / כוסברה (לא חובה)
קורט כורכום (קצה של כפית)
1/4 כפית א. מרק (לא חובה)
נגיעה של פלפל שחור (אפשר מעט יותר)
מלח
הכנות:
1. אני מראש מכינה את הירקות והגבינות ואז ישר מהמחבת לצלחת לאכול חם.
2. בצלחת עמוקה לטרוף ביצה, פטרוזיליה, חלב, שום ותבלינים, לחמם מחבת רחבה עם שמן לטבול קצרות את החלה משני הצדדים ולהניח בשמן החם.
3. לטגן עד שמזהיב יפה אני ממליצה לא ללכת לשום מקום כי זה קורה מהר, להפוך להמשיך לטגן עד שמזהיב להניח על נייר סופג ומשם להחליק לצלחת ליד הירקות.
4. להגיש חם עם ירקות טריים, גבינות מלוחות, זיתים שחורים והרינג.
גולשים מכינים וממליצים:
רחלי : הכנתי אתמול לארוחת ערב
5 דקות עבודה (אולי פחות)
מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבישג : "תודה רבה על המתכון הגאוני הזה
כל כך קל וכל כך טעים!!!"
חן : "הכנתי הבוקר בשביל בתי בת ה-9 חודשים והיא כל כך נהנתה! מתכון מושלם, תודה רבה!"