בורגול מתכון מנצח לילדים
יש לי בקשה עזבו את האורז קבלו משהו יותר טוב, הבורגול נחשב בריא יותר ולא תאמינו הוא גם יותר קל ופשוט להכנה, מה שהופך אותו לתוספת מדהימה לכל ארוחה ב 15 דקות הכנה וכל ההתעסקות לוקחת 2 דקות.
אז אולי לא גיליתי את אמריקה אבל הבורגול לא מקבל את המקום שהוא צריך לקבל במטבח, אין כמו בורגול אוורירי ורך הוא יוצא אחד אחד וזאת תוספת נהדרת, בא לכם לקרוץ לילדים ? הוספתי אטריות שיהיה להם כיף לאכול והכל ב 15 דקות לא תכינו ?
4 – 5 מנות
מרכיבים:
2 כוסות בורגול גס
חצי כוס אטריות דקיקות למרק
4 כוסות מים
פלפל שחור גרוס
2 כפיות מלח שטוחות
הכנות:
1. לשים בסיר ארבע כפות שמן לטגן את האטריות עד שהן מזהיבות – משחימות תוך כדי בחישה, מומלץ להישאר ליד זה קורה מהר.
2. להוסיף את הבורגול לערבב כמה שניות להוסיף את שאר המצרכים לתבל ולהרתיח, לכסות להנמיך את האש, לבשל 15 דקות להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.
אפשר להוסיף 2 גזרים מגורדים ובצל חתוך קטן.