חמין מקרוני צמחוני

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חמין מקרוני צמחוני

חמין מקרוני צמחוני

הדיעה הרווחת שחמין חייב להיות עם בשר אבל אני אומרת אחת שלפעמים אפשר לנסות משהו אחר חמין יותר קל ולא כבד.
זאת גרסה צמחונית לחמין נהדר ועוד הוספתי ירקות. למרות שיש כאן בישול ארוך ההכנה הכי קלה שיש 15 דקות וזה נכנס לתנור.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
2 בטטות בינוניות
2 גזרים
בצל
4 שיני שום
2 כוסות מימי הפסטה
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף קטשופ
כף שטוחה פפריקה
4 שיני שום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. להרתיח סיר עם מים לשבור את הספגטי לבשל אותו 5 דקות במים רותחים ולסנן.

2. לחתוך את הגזר למקלות, את הבצל לקצוץ ואת השום לפרוס, את הבטטה לפרוס לפרוסות עבות וחצויות.

3. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד הזהבה, תוך כדי להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עוד שתי דקות, להוסיף את הירקות, שתי כוסות מימי הפסטה, קטשופ, רוטב צ’ילי ותבלינים. לבשל 5 דקות תוך כדי ערבוב.

4. להעביר את הפסטה לקערה להוסיף את הירקות כולל הספגטי לערבב להמתין 5 דקות מידי פעם לערבב ולהעביר לסיר שמתאים לתנור.

5. להניח נייר אפייה מעל ולסגור עם מכסה.

6. לחמם תנור ל 100 מעלות להכניס את הסיר ולאפות 8 – 9 שעות.

הנה חמין מקרוני עם בשר

16360 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

14
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלכס

הייתי סקפטית בהתחלה כשקראתי את המתכון אבל נשאר לי הרבה פסטה שעמדה לפוג תוקף ואמרתי ננסה.. ויצא ממש טעים 🙂 שינוי מרענן לחמין מתאים לקיץ

מאיה

האם צריך בתנור כל כך הרבה שעות? אי אפשר פחות?

ענת עוזיאל

הי ניקי,
האם אפשר להוסיף לסיר גם בייצים?
תודה

גלית

היי ניקי האם אפשר בלי רוטב צ’ילי? אין לי..

מאיה

היי ניקי,יש צורך בפעמיים שום, כפי שכתוב במתכון?

עדי

תודה על המתכון, נראה טוב 🙂 אשמח לדעת אם לדעתך אפשר לשין על הפלטה ללילה או שזה יהיה יותר מדי..?

שירלי כחלון

הי ניקי המהממת!
נהנית ממך כבר שנים.. ממליצה עליך לכל החברות וכולנו מרוויחות מתכונים מושלמים.
האם אפשר במקום בתנור לבשל על פלטה? פיירקס זה כלי מתאים? אותה כמות שעות כמו בתנור?
תודה!