לחמניות פיצה משגעות!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות פיצה משגעות!

לחמניות פיצה משגעות!

לחמניות פיצה מפנקות לילדים בעצם לא רק לילדים גם אנחנו מאוד אוהבים אותם. אני ומאפי שמרים חברים טובים כבר הרבה זמן, תנו לי לעשות מאפי שמרים מהבוקר עד הערב ואני מאושרת.
מרקם רך צבע זהוב משגע הריח שיש במטבח, הביס הראשון במאפה החם אין משהו שישווה לזה.
מתכון ללחמניות פיצה שמתחסלות במהירות מזל שיוצא די הרבה.

30 יחידות

מרכיבים:

קילו קמח שמרים של שמרית
80 ג’ סוכר (שליש כוס)
כף ושליש מלח
160 מ”ל שמן (2/3 כוס)
480 מ”ל מים פושרים (2 כוסות)

הכנות:

1. לשים את קמח השמרים בקערת המיקסר להוסיף את הסוכר, מלח, שמן ואת המים הפושרים.

2. להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה וללוש לבצק חלק ורך.

3. לשמן קערה להניח את הבצק ולכסות, להתפיח כשעה וחצי שעתיים או עד שהבצק מכפיל את הנפח.

4. לחלק את הבצק ל 30 יחידות, כל יחידה לרדד למלבן דק בגודל 10X18.

5. למרוח קטשופ לפזר גבינה צהובה מגורדת לגלגל לגליל ולשמור בצד לתת להם לנוח כ 10 – 15 דקות.

6. לשמן תבנית או לשים נייר אפייה.

7. לקחת גליל וקצת להאריך אותו ל 23 ס”מ או כמה שאפשר, לעשות לחמנית קשר / שבלול ולהניח בתבנית, את השבלולים הבאים להניח אחד ליד השני לא צמודים אבל קרובים.

8. לחמם תנור ל 180 מעלות.

9. להתפיח כ 15 דקות להבריש עם ביצה ולפזר שומשום. לאפות כ 20 – 25 דקות או עד שהלחמניות מקבלות צבע זהוב.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין מספר ימים קודם ולהקפיא.

15989 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לחמניות פיצה משגעות!לחמניות פיצה משגעות!לחמניות פיצה משגעות!

לחמניות פיצה משגעות!לחמניות פיצה משגעות!לחמניות פיצה משגעות!

גולשים מכינים וממליצים:

רויטל : “בצק נהדר,הילדים הופתעו בכל ביס.”

40
תגובות

  הרשם  
עדכן
נועם

היי ניקי, אם אני מכינה מראש – את ממליצה להקפיא לפני או אחרי האפיה?

בתאל ביטון

וואו ניקי את אליפות!!
הבצק כל כך רך , וקל לעבוד איתו.
והטעם של הלחמניות גן עדן.

מתכון מעולה!!!! תודה רבה לך על כל המתכונים בזכותך אני כל הזמן מקבלת מחמאות על האוכל שאני עושה. אני לא מתחילה לעבוד במטבח בלי לפתוח קודם את האפליקציה שלך.

יסמין

לא מבינה למה השאלה לא מופיעה…
אני רוצה להכין מקילו קמח חצי פיצה ומהחצי השני את הלחמניות ממולאות בשר ממתכון אחר באתר.
הבעיה היא שהבצקים לא זהים. בבצק עם הבשר יש גם חלמון.
האם אפשר להכין עם הבצק הזה גם לחמניות ממולאות בשר? או שזה בעייתי?
מה היתרונות של כל בצק?

יסמין

ניקי אני רוצה להכין בקילו קמח חלקפיצה וחלק ממולאות בשר (כמו במתכון אחר שלך).
במתכון עם הבשר יש חלמון. האם אפשרי להכין עם הבצק שבמתכון הפיצה? מה עדיף?