לחמניות פיצה משגעות!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות פיצה משגעות!

לחמניות פיצה משגעות!

לחמניות פיצה מפנקות לילדים בעצם לא רק לילדים גם אנחנו מאוד אוהבים אותם. אני ומאפי שמרים חברים טובים כבר הרבה זמן, תנו לי לעשות מאפי שמרים מהבוקר עד הערב ואני מאושרת.
מרקם רך צבע זהוב משגע הריח שיש במטבח, הביס הראשון במאפה החם אין משהו שישווה לזה.
מתכון ללחמניות פיצה שמתחסלות במהירות מזל שיוצא די הרבה.

30 יחידות

מרכיבים:

קילו קמח שמרים
80 ג’ סוכר (שליש כוס)
כף ושליש מלח
160 מ”ל שמן (2/3 כוס)
480 מ”ל מים פושרים (2 כוסות)

הכנות:

1. לשים את קמח השמרים בקערת המיקסר להוסיף את הסוכר, מלח, שמן ואת המים הפושרים.

2. להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה וללוש לבצק חלק ורך.

3. לשמן קערה להניח את הבצק ולכסות, להתפיח כשעה וחצי שעתיים או עד שהבצק מכפיל את הנפח.

4. לחלק את הבצק ל 30 יחידות, כל יחידה לרדד למלבן דק בגודל 10X18.

5. למרוח קטשופ לפזר גבינה צהובה מגורדת לגלגל לגליל ולשמור בצד לתת להם לנוח כ 10 – 15 דקות.

6. לשמן תבנית או לשים נייר אפייה.

7. לקחת גליל וקצת להאריך אותו ל 23 ס”מ או כמה שאפשר, לעשות לחמנית קשר / שבלול ולהניח בתבנית, את השבלולים הבאים להניח אחד ליד השני לא צמודים אבל קרובים.

8. לחמם תנור ל 180 מעלות.

9. להתפיח כ 15 דקות להבריש עם ביצה ולפזר שומשום. לאפות כ 20 – 25 דקות או עד שהלחמניות מקבלות צבע זהוב.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין מספר ימים קודם ולהקפיא.

27674 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לחמניות פיצה משגעות!לחמניות פיצה משגעות!לחמניות פיצה משגעות!

לחמניות פיצה משגעות!לחמניות פיצה משגעות!לחמניות פיצה משגעות!

גולשים מכינים וממליצים:

רויטל : “בצק נהדר,הילדים הופתעו בכל ביס.”

בתאל: “וואו ניקי את אליפות!!
הבצק כל כך רך , וקל לעבוד איתו.
והטעם של הלחמניות גן עדן.

מתכון מעולה!!!! “

57
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטלצ

הי ניקי אחרי שממלאים במילוי חייב לתת זה תפיחה קלה או שאפשר למלות במילוי לגלגל וליצור לחמניות?

הילה

היי שלום נקי האם אפשר להשתמש ברסק עגבניות במקום בקטשופ?

יעלה

היה כיף להכין עם הבת שלי
פרוייקט לתוך שעות הערב המאוחרות.
וטעים מאד!!!
שמנו מעט מאד קטשופ וגבינה ויצא מצויין.
תודה רבה

דנה

היי,
רציתי לדעת עם אני רוצה כמות קטנה יותר (תבנית אחת עגולה) ואני משתמשת בקמח רגיל כמה קמח צריך וכמה שמרים ושאר הדברים.?

ללי

האם אפשר להשתמש בבצק גם בלי המיליו רק לחמניות רגילות?