יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מתכוני פסטה מתכונים מהירים וקלים

נקניקיות מוקפצות עם ספגטי

22 אוגוסט 2012
(Visited 3,195 times, 1 visits today)

נקניקיות מוקפצות עם ספגטי

נקניקיות מוקפצות עם ספגטי, כרגיל סוף שבוע בשטח ההתלבטויות התחילו מה מכינים ?
אולי בכלל להרים ידיים וללכת לאכול אצל אמא שמבשלת מדהים ?
ילדים לא צריכים אוכל מסובך אז הולכים על מה שיש וממה שזמין לי במזווה, יש לי נקניקיות וספגטי יאללה בואו נשדך אותם יחד.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

2 כוסות נקניקיות מיני
250 ג’ ספגטי
בצל בינוני קצוץ
פלפל אדום חתוך לקוביות
כפית שבבי בצל
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • חזה עוף עם קישואים וגזר

    אסור לי להכין את המתכון הזה ואני כל הזמן אומרת את זה ואני לא מפסיקה להכין, מנשנשת, טועמת, אוכלת.
    מה שיפה במתכון הזה שהחזה עוף יוצא אליפות! אין על חזה עוף רך וזה לא דבר שקל להשיג כשמדובר בחזה עוף.
    רך משגע, טעים והירקות ליד איזו פריכות נהדרת, כל ביס משגע ואני הכי מצטערת שלא הכנתי יותר.
    לקח לי 10 דקות (לא כולל זמן השרייה) ויש ארוחת צהריים יפהפייה, צבעונית, חזה עוף טעים טעים עם מרקם נהדר, ירקות טובים, טעם עדין של צ’ילי מתוק שעוטף הכל באהבה.
    הגשתי עם אורז לבן שזאת תוספת נהדרת לחזה עוף עם ירקות. אני סיימתי תודה ושלום מוזמנים לאכול.

    3 מנות

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. להכין את הספגטי לפי ההוראות לסנן להוסיף 2 כפות שמן זית ולשמור בצד.

2. לטגן את הבצל להוסיף פלפל להמתין 2 דקות ולהוסיף את הנקניקיות שבבי בצל ולטגן כמה דקות תוך כדי עירבוב.

3. להוסיף את הספגטי להקפיץ 2 דקות ולבדוק תיבול.

הרשם
עדכן
40 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי!
עד לא מזמן היה באתר מתכון שהילדים שלי מאד אהבו לפסטה עם רוטב ונקניקיות שהכל מתבשל ביחד והוא נעלם..יש לך מושג במה מדובר?

היי ניקי
ראיתי אתמול מתכון של פסטה ונקניקיות שונה (בלי פלפל ושבבי בצל) והוא נעלם לי.. תוכלי אולי לעזור לי?

צהריים טובים.

אם יש לי נקניקיות סויה, זה מסתדר?
וכמה אם כן?

ואין לי שבבי בצל. מה לשים במקום?

תודה רבה!

הי ניקי, אמא שלי הביאה לי שקית שני קילו נקניקיות סויה כדי לחסל את החמץ… (הנקניקיות הספציפיות לא כשרות לפסח..)
הכנתי את המתכון כחלק ממבצע חיסול החמץ… יצא מעולהההההה.. הוספתי מעט רוטב סויה ועוד קצת שמן שלא יהיה יבש… נדיר! תודה רבה על עוד מתכון מוצלח. פסח כשר ושמח!

נקניקיות זה ממש לא מומלץ ולפי ההודעה האחרונה של ארגון הבריאות העולמי גם ממש מסוכן . מה אפשר במקום ?
קובי.

מעולה ביותר !

הכנתי לילדים (עם נקניקיות צמחיות) ופילחתי רבע סיר בלי שאף אחד ראה..

ניקי יקירה,
שוב.. הצלת לי את השבת. הכנתי מלא דברים טובים, והבנתי שוב שהקטנה לא תאכל מזה כלום… אז, הכנתי את זה. הוספתי חצי כפית כורכום (סתם לצבוע את הפסטה), אבל יצא כל כך טעים טעים – אז נאכל גם אנחנו !!!
תודה רבה על ההצלות הרבות, ועל המתכונים הנפלאים שלך, את אוצר אמיתי!
שבת שלום