נתחי עוף ברוטב חמוץ מתוק
נתחי עוף ברוטב חמוץ מתוק, למה שניצל ? למה כשחזה עוף מוזכר מיד המילה הבאה היא שניצל ?
יש המון אופציות טובות להכין מחזה עוף, יש לכם חשק לחזה עוף אפוי ? ואולי מוקפץ עם ספגטי ויש גם חזה עוף ממולא והאפשרויות לא נגמרות ואפילו לא אמרתי שניצל. אז מה מתחשק לכם להכין היום ?
5 מנות
מרכיבים:
700 ג' חזה עוף חתוך לקוביות
אפשר לערבב עם פרגיות
משרה:
3 כפות קטשופ
3 כפות חומץ
3 רוטב סויה
3 כפות סוכר
3 כפות סילאן
רוטב:
כף קטשופ
כף חומץ
כף סילאן
2 כפות שמן זית
הכנות:
1. להשרות את נתחי העוף כחצי שעה במשרה.
2. במחבת חמה לטגן את נתחי העוף משני הצדדי עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג.
3. להחזיר את הנתחים למחבת נקיה עם 3 כפות שמן לערבב את מצרכי הרוטב ולהוסיף למחבת להקפיץ כדקה שכל הנתחים יצופו ברוטב ולהוריד מהאש.
גולשים מכינים וממליצים:
נטע : באמת טעים מאוד ופשוט להכנה !
ענת : וואו את אלופהה איז טעים זה יצאא תודה לך בזכותך למדתי לעשות עוד מעדן
מקס : פעם ראשונה היום שהכנתי ארוחה (שהיא לא טוסט) ויצא לי פשוט פינוק ללשון. תודה רבה 🙂
שם : יצא טעים ברמות לא רגילות!! תודה, ניקי
מיכל : יצא מעולה!! טעים בטירוף