יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

נתחי עוף ברוטב חמוץ מתוק

19 אוגוסט 2012
(Visited 2,003 times, 2 visits today)

נתחי עוף ברוטב חמוץ מתוק

נתחי עוף ברוטב חמוץ מתוק, למה שניצל ? למה כשחזה עוף מוזכר מיד המילה הבאה היא שניצל ?
יש המון אופציות טובות להכין מחזה עוף, יש לכם חשק לחזה עוף אפוי ? ואולי מוקפץ עם ספגטי ויש גם חזה עוף ממולא והאפשרויות לא נגמרות ואפילו לא אמרתי שניצלאז מה מתחשק לכם להכין היום ?

5 מנות

מרכיבים:

700 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות
אפשר לערבב עם פרגיות

משרה:
3 כפות קטשופ
3 כפות חומץ
3 רוטב סויה
3 כפות סוכר
3 כפות סילאן

רוטב:
כף קטשופ
כף חומץ
כף סילאן
2 כפות שמן זית

אולי תאהב גם את...♥

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש

    תרשו לי זה טעים ברמות. כשאני רוצה להכין ארוחת הצהריים לילדים (שימו שניצל בצד לרגע) אני מכינה את המתכון הזה.
    ואוו כמה טעים וכמה פשוט להכין, הרוטב הזה גאוני!  הוא נותן טעם מופלא לפרגיות, לחזה עוף ואפילו לכנפיים, מה שיש לכם הולך.
    פשוט פשוט לערבב ולתבל את הפרגיות אני מבטיחה שלא תפסיקו לנשנש.
    ממבט ראשון לא נראה משהו אבל ברגע שתטעמו אין מצב שתפסיקו להכין.
    אפשר להכין כמות מהרוטב ולשמור בהקפאה זה נשמר נהדר.

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. להשרות את נתחי העוף כחצי שעה במשרה.

2. במחבת חמה לטגן את נתחי העוף משני הצדדי עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג.

3. להחזיר את הנתחים למחבת נקיה עם 3 כפות שמן לערבב את מצרכי הרוטב ולהוסיף למחבת להקפיץ כדקה שכל הנתחים יצופו ברוטב  ולהוריד מהאש.

גולשים מכינים וממליצים:

נטע : באמת טעים מאוד ופשוט להכנה !

ענת :  וואו את אלופהה איז טעים זה יצאא תודה לך בזכותך למדתי לעשות עוד מעדן

מקס : פעם ראשונה היום שהכנתי ארוחה (שהיא לא טוסט) ויצא לי פשוט פינוק ללשון. תודה רבה 🙂

שם : יצא טעים ברמות לא רגילות!! תודה, ניקי

מיכל : יצא מעולה!! טעים בטירוף

הרשם
עדכן
100 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
רציתי להכין את המתכון לפסח. במה היית מציעה להחליף את רוטב הסויה?
חג שמח 🙂

שלום ותודה על העזרה. חתכתי את החזה דק מאוד כי חשבתי להכין משהו אחר והתחרטתי. זה מתאים?

ניקי מקסימה! טעים כ”כ! תודה רבה!

טעים! טעים! טעים! הילדים התענגו!!

ניקי היקרה,
מה שלומך?
שאלה קטנה; מה עושים עם המשרה שנותר מטיגון העוף או שמטגנים הכל יחד?
הזדמנות לומר תודה על כל המתכונים הנהדרים שלך!

אתר מקסים – ים מתכונים מעולים – תודה!
האם לטגן את החזה עם המשרה עוף?

יש סיכוי שאת מוחקת את כל התגובות השליליות?

המתכון הזוי (קטשופ ודבש?!) אך החלטתי לנסות אותו למרות זאת לאור התגובות המעולות.

העוף יצא מזעזע. מתוק מידי ועם ריח חריף ולא נעים.
חבל על העוף שנזרק לפח.