יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים טבעוניים תוספות

כרובית מוקפצת עם ירקות

22 אוגוסט 2018
(Visited 16,392 times, 1 visits today)

כרובית מוקפצת עם ירקות

איזה כיף אני אוהבת כשיוצאים לי דברים טובים, מתכונים קלים זה אני.
בדרך כלל אני מכינה ירקות מוקפצים עם אורז או פסטה זה הרגל של שנים הפעם הלכתי על משהו שונה רציתי שיהיו לי נטו ירקות בצלחת בלי שום תוספת אחרת. פחות פחמימות להכניס לגוף כגון פסטה אורז או פתיתים וזאת הזדמנות נהדרת להכניס לילדים ירקות, הכרובית הזאת זה פטנט נהדר היא ממש נראית כמו אורז.
מה שיפה כאן שההכנה מהירה בלי יותר מידי התעסקויות, כל כך התלהבתי מזה שצילמתי כל הדרך.
יצא טעים ואפילו יותר מזה שתבינו אני לא עמדתי בפיתוי זה היה יותר מידי טעים 🙂 מסוג המנות שאפשר לאכול בכיף והרבה.

3 מנות

מרכיבים:

2 כוסות פתיתי כרובית של סנפרוסט (קפואים)
3 גזרים
1.5 כוסות אפונה וגזר
בצל
2 שיני שום
כף סילאן
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1.  לפני שמתחילים לשים את פתיתי הכרובית בקערה לכסות במים חמים (לא רותחים) ולהמתין 10 – 15 דקות, לסנן את המים ולסחוט טוב את הכרובית מהמים.

2. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן, לחתוך את הגזר למקלות קצרים, להוסיף לשמן ולטגן על אש גבוהה כשתי דקות.

3. לחתוך את הבצל לקוביות להוסיף לגזר לשתי דקות טיגון תוך ערבוב, את השום לפרוס ולהוסיף לבצל לטיגון קצר עד הזהבה.

4. להוסיף את האפונה והגזר להקפיץ כשתי דקות ולהוסיף את פתיתי הכרובית, להקפיץ 2 – 3 דקות להוסיף סילאן ומלח  דקה על האש ולהוריד.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין את המתכון יום מראש ולשמור במקרר.

**הפוסט נכתב בשיתוף חברת תנובה**

כרובית מוקפצת עם ירקותכרובית מוקפצת עם ירקותכרובית מוקפצת עם ירקותכרובית מוקפצת עם ירקות

כרובית מוקפצת עם ירקותכרובית מוקפצת עם ירקותכרובית מוקפצת עם ירקות

הרשם
עדכן
28 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי, ניקי.
בא לי לנסות משהו חדש…

אין לי סילאן, מה במקום?
אפשר אפונה קפואה ?

שלום ניקי, מה אפשר להוסיף במקום אפונה? תודה!

היי ניקי, אפשר רק עם אפונה וללא גזרים? אם כן, באיזו כמות אפונה להשתמש?

שלום ניקי.
אני רוצה להשתמש בכרובית רגילה (לא קפואה) האם אפשר? ואם כן, לא הבנתי איך לחתוך אותה? תודה רבה

היי ניקי מקסימה, האם אפשר להשתמש בכרובית רגילה?

היי נשמע מעולה! אפשר להשתמש בכרובית רגילה של סנפרוסט (לא פירורים)? אם כן איך כדאי לחתוך אותה ובאיזה שלב?

ניקי תודה על מתכונים נפלאים.האם במתכון הזה הוספת אפונה עם גזר סנפרוסט או משימורים.במידה שזה מסנפרוסט האם לחלוט אותו קודם?