תפוחי אדמה מטוגנים במחבת מדהימים!
יש מתכונים שאני מכינה שנים הילדים שלי אוהבים את המתכון הזה, אם להודות באמת וזה רק בינינו המתכון הזה הוא פשרה הילדים רוצים צ'יפס ולי לא בא על טיגונים בשמן עמוק לכן המתכון הזה נולד.
התפוחי אדמה יוצאים יותר טעימים מצ'יפס הם פריכים וזה מורגש בכל ביס טעם נפלא צבע נהדר זאת התוספת המושלמת לארוחה ברגע שתתחילו להכין תתמכרו שווה ברמות!
יש כאן פטנט איך מכינים תפוחי אדמה מטוגנים בפחות שמן, הם יוצאים מטוגנים פריכים וזהובים מכל הכיוונים אבל אין טיגון בשמן עמוק ואין כאן הרבה שמן זה מה שיפה כאן.
מרכיבים:
קילו תפוחי אדמה
שמן
מלח
זהו ? כן זהו
הכנות:
1. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות בינוניות – גדולות.
2. להרתיח סיר עם מים להוסיף כפית מלח ואת התפוחי אדמה ולהרתיח, לבשל 10 דקות מכוסה ולהשאיר מכוסה שעה נוספת, אם מישהו לחוץ אפשר להמתין חצי שעה אחרי רק לוודא שתפוחי האדמה רכים.
3. לסנן את התפוחי אדמה ולהשאיר במקרר במסננת עד שהם מתקררים לגמרי
*4. לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את התפוחי אדמה תוך כדי ערבוב עד שהם מזהיבים מכל הכיוונים, מומלץ בשתי נגלות ולהוריד מהאש לפזר מלח פלפל.