יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני תפוחי אדמה תוספות

תפוחי אדמה שרופים

8 ינואר 2020
(Visited 70,781 times, 25 visits today)

תפוחי אדמה שרופים

טעים טעים! זאת אחת מהתוספות שאני הכי אוהבת להכין. תפוחי אדמה זהובים, רכים ופריכים והכי כיף שאין כאן הרבה שמן והתפוחי אדמה יוצאים נהדר.
את רוב ההכנה אפשר לעשות מראש מה שבכלל מקל על ההכנה.
מתכון מעלף לתפוחי אדמה נהדרים והכי חשוב לא הרבה שמן.

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה
שמן
מלח

זהו ? כן זהו

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות בינוניות – גדולות.

2. להרתיח סיר עם מים להוסיף כפית מלח ואת התפוחי אדמה ולהרתיח, לבשל 10 דקות  מכוסה ולהשאיר מכוסה שעה נוספת, אם מישהו לחוץ אפשר להמתין חצי שעה אחרי רק לוודא שתפוחי האדמה רכים.

3. לסנן את התפוחי אדמה ולהשאיר במסננת עד שהם מתקררים לגמרי.

*4. לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את התפוחי אדמה תוך כדי ערבוב עד שהם מזהיבים מכל הכיוונים, מומלץ בשתי נגלות ולהוריד מהאש.

Pan-Fried Potatoes

תפוחי אדמה שרופיםתפוחי אדמה שרופים תפוחי אדמה שרופים

הרשם
עדכן
34 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אחד המתכונים!!!!!
ניקי, שיחקת אותה!
תודה רבה רבה!!
יצא אש!

הי ניקי.. היה לך פעם מתכון שנקרא תפוחי אדמה של בעלי. שהיה ממש מוצלח.. לא מוצאת אותו עכשיו.. הוא קיים? תודה

היי ניקי היקרה!
בכל שבת (וכמובן המון גם בחול..) אני מכינה כמה וכמה דברים שלך וכמובן שאת שם דבר במשפחתינו. רק רציתי לומר תודה! ושאנחנו יותר מנהנים ואת ממש לימדת אותי לבשל(: האם יש לך- חיפשתי ולא מצאתי. איזה שהיא קטגוריה של תפריט שבת מומלץ או משהו כזה????
ושוב תודה!!!

מעולה פשוט מעולה

מושלםםםםםםם

היי
עם איזה תוספת פרווה ממליצה להגיש?

הי ניקי,
מבשלים 10 דקות, ואחכ משאירים בתוך הסיר כשהאש כבויה? אם כן, אפשר להשאיר גם יותר משעה?
תודה!