יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מתכוני ירקות - צמחוני מתכוני תפוחי אדמה תוספות

תפוחי אדמה שרופים

8 ינואר 2020
(Visited 76,664 times, 10 visits today)

תפוחי אדמה שרופים

טעים טעים! זאת אחת מהתוספות שאני הכי אוהבת להכין. תפוחי אדמה זהובים, רכים ופריכים והכי כיף שאין כאן הרבה שמן והתפוחי אדמה יוצאים נהדר.
את רוב ההכנה אפשר לעשות מראש מה שבכלל מקל על ההכנה.
מתכון מעלף לתפוחי אדמה נהדרים והכי חשוב לא הרבה שמן.

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה
שמן
מלח

זהו ? כן זהו

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס תפוחי אדמה מבצק מדהים!

    מה מכינים מקמח שמן ומים ? בצק מדהים חבל על הזמן ללא שמרים ללא התפחה ללא קירור ובלי לעבוד קשה כי בכל זאת בצק על בסיס שמן ועדיין נוח לעבודה.
    הכנתי את אחד המילויים שאני אוהבת תפוחי אדמה בצל ופטריות, יופי של מנה ראשונה לכל ארוחה או תוספת טובה ואם בא לכם לשדרג את ארוחת הצהריים לכו על זה בכיף.
    עד שלא תכינו לא תאמינו כמה הבצק הזה נוח ולא אמרתי מילה כמה שהוא טעים וכמובן פרווה וללא צורך בתחליפים.
    אני קוראת לבצק הזה בצק שק”ם (שמן קמח ומים) נסו ותתאהבו בצק מעולה.

    2- 3 רולדות (עדיף 2 לגודל טוב)

  • כרוב ניצנים אפוי

    לא החלטתי האם זה תוספת או חטיף שמנשנשים, מתכון פשוט ביותר שיוצא נהדר וכולו אפוי בתנור.
    לא יצא לי להתעסק הרבה עם כרוב ניצנים והכדורים הקטנים האלה הפתיעו אותי, איזה טעימים!
    מתכון נהדר כמעט בלי מצרכים נתתי לטעם של הכרוב לדבר כי יש לו אחלה לטעם, הכל הכנסתי לתבנית אחת בלי לטגן בדרך נתתי לתנור לעשות את שלו.
    לקח לי בקושי 10 דקות וזה נכנס לתנור. אם כבר מדברים על חיים קלים במטבח זה המתכון בשביל זה. נישנוש ממכר בטירוף! שקית שלמה נראה המון תסמכו עליי שזה אפילו לא מספיק. אל תגזימו עם הבישול שלא תקבלו ירק סמרטוטי ואני רוצה לומר לכם שאפילו לא טרחתי להפשיר.  ברור שיש סרטון 🙂

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • פסטה מעולה ב 5 דקות הכנה

    כמה שאני אוהבת מתכונים שלוקח 5 דקות להכין, שמתי את הפסטה על האש בזמן הזה תיקתקתי את הרוטב שום בכמויות,
    צ’ילי גרוס, פטרוזיליה קצת תבלינים ואיזה פיצוץ של פסטה כל ביס תענוג.
    בזמן שהכנתי את הספגטי התלבטתי האם מתאים לארוחת צהריים או ערב בסוף החלטתי ללכת על שניהם בערב אני מוסיפה גבינות בנדיבות סלט ירקות ליד ואיזה טעים יצא, קלות ההכנה מדהימה.
    אם בא לכם ארוחת ערב שונה מהרגיל ומעט יותר השקעה נו באמת אל תגידו שאין לכם 5 דקות זמן.
    תפנו לכם כמה דקות ותהנו מפסטה מעולה!

    3 מנות

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות בינוניות – גדולות.

2. להרתיח סיר עם מים להוסיף כפית מלח ואת התפוחי אדמה ולהרתיח, לבשל 10 דקות  מכוסה ולהשאיר מכוסה שעה נוספת, אם מישהו לחוץ אפשר להמתין חצי שעה אחרי רק לוודא שתפוחי האדמה רכים.

3. לסנן את התפוחי אדמה ולהשאיר במסננת עד שהם מתקררים לגמרי.

*4. לחמם מחבת עם שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את התפוחי אדמה תוך כדי ערבוב עד שהם מזהיבים מכל הכיוונים, מומלץ בשתי נגלות ולהוריד מהאש.

Pan-Fried Potatoes

תפוחי אדמה שרופיםתפוחי אדמה שרופים תפוחי אדמה שרופים

הרשם
עדכן
34 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אחד המתכונים!!!!!
ניקי, שיחקת אותה!
תודה רבה רבה!!
יצא אש!

הי ניקי.. היה לך פעם מתכון שנקרא תפוחי אדמה של בעלי. שהיה ממש מוצלח.. לא מוצאת אותו עכשיו.. הוא קיים? תודה

היי ניקי היקרה!
בכל שבת (וכמובן המון גם בחול..) אני מכינה כמה וכמה דברים שלך וכמובן שאת שם דבר במשפחתינו. רק רציתי לומר תודה! ושאנחנו יותר מנהנים ואת ממש לימדת אותי לבשל(: האם יש לך- חיפשתי ולא מצאתי. איזה שהיא קטגוריה של תפריט שבת מומלץ או משהו כזה????
ושוב תודה!!!

מעולה פשוט מעולה

מושלםםםםםםם

היי
עם איזה תוספת פרווה ממליצה להגיש?

הי ניקי,
מבשלים 10 דקות, ואחכ משאירים בתוך הסיר כשהאש כבויה? אם כן, אפשר להשאיר גם יותר משעה?
תודה!