נתחוני חזה עוף עם אורז
נתחוני חזה עוף עם אורז, אז מה עושים כשנשאר אורז ואף אחד לא רוצה לאכול אותו ? לזרוק זאת לא אופציה אבל לארגן איתו ארוחה שלמה זה נשמע הרבה יותר טוב נכון ?
מרכיבים:
חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
משרה:
כף פפריקה
כף רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות שמן זית
כוס אורז
כוס וחצי מים
3 כפות שמן
פלפל שחור גרוס
2 כפיות שטוחות מלח
כוס אפונה וגזר
הכנות:
1. לתבל את נתחי החזה ולהשרות כשעה.
2. במחבת חמה לשים את השמן והאורז לערבב שכל האורז יצופה, להוסיף מים ירקות ותבלינים, להרתיח ולהנמיך ולכסות לבשל 18 דקות להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.
3. לטגן את נתחי העוף טיגון קצר משני הצדדים, להוסיף את האורז לאותה מחבת שטיגנו את החזה עוף ולבדוק טעמים.
הערות:
אפשר להשתמש ב 2 כוסות אורז מבושל ואז לדלג על השלב של האורז
את הירקות לחלוט כמה דקות ולהוסיף לעוף.
גולשים מכינים וממליצים:
רויתוש : יצא אליפות, החברים ליקקו את האצבעות, כל מתכון שלך מנצח! המון תודה
מיטלוש1 : תודה ניקי יצא מעולה!