


נתחוני חזה עוף עם אורז
נתחוני חזה עוף עם אורז, אז מה עושים כשנשאר אורז ואף אחד לא רוצה לאכול אותו ? לזרוק זאת לא אופציה אבל לארגן איתו ארוחה שלמה זה נשמע הרבה יותר טוב נכון ?
מרכיבים:
חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
משרה:
כף פפריקה
כף רוטב צ’ילי מתוק
2 כפות שמן זית
כוס אורז
כוס וחצי מים
3 כפות שמן
פלפל שחור גרוס
2 כפיות שטוחות מלח
כוס אפונה וגזר
הכנות:
1. לתבל את נתחי החזה ולהשרות כשעה.
2. במחבת חמה לשים את השמן והאורז לערבב שכל האורז יצופה, להוסיף מים ירקות ותבלינים, להרתיח ולהנמיך ולכסות לבשל 18 דקות להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.
3. לטגן את נתחי העוף טיגון קצר משני הצדדים, להוסיף את האורז לאותה מחבת שטיגנו את החזה עוף ולבדוק טעמים.
הערות:
אפשר להשתמש ב 2 כוסות אורז מבושל ואז לדלג על השלב של האורז
את הירקות לחלוט כמה דקות ולהוסיף לעוף.
גולשים מכינים וממליצים:
רויתוש : יצא אליפות, החברים ליקקו את האצבעות, כל מתכון שלך מנצח! המון תודה
מיטלוש1 : תודה ניקי יצא מעולה!
אהלן ניקי,
אפשרי עם ארז מלא?
שב”ש
שי לי (לא רשום) | 18.03.2012 – 11:18
ניקי בוקר טוב!
המתכון נראה 10!
רוצה להכין לאפרוחים שלי (:
אין לי צ’ילי מתוק ועד שאקנה… יש תחליף אחר שאפשר בנתיים להשתמש בו?
תודה והמשך יום נפלא
רונית לוינסון (לא רשום) | 18.03.2012 – 12:45
כרגיל רעיונות קלים ומשובחים!! תודה.
מירב עטיה (לא רשום) | 19.03.2012 – 16:04
אין עלייך
יבושל בקרוב לארוחת צהרים לבנות
תודה
רויתוש (לא רשום) | 30.03.2012 – 23:42
יצא אליפות, החברים ליקקו את האצבעות, כל מתכון שלך מנצח! המון תודה
שלום ניקי,
האתר שלך נהדר, המתכונים מצויינים וקלים.
תודה שאת שולחת ישירות למייל מתכונים, בזכותך בא לי לבשל.
תודה
עדנה
היי ניקי,
אני רוצה להכין את המנה הזו לצהריים, אך לצערי אין לי אפונה וגזר במה את ממליצה להחליף? יש לי גזר טרי, תפו”א, קישוא.