


נתחוני חזה עוף עם אורז
נתחוני חזה עוף עם אורז, אז מה עושים כשנשאר אורז ואף אחד לא רוצה לאכול אותו ? לזרוק זאת לא אופציה אבל לארגן איתו ארוחה שלמה זה נשמע הרבה יותר טוב נכון ?
מרכיבים:
חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
משרה:
כף פפריקה
כף רוטב צ’ילי מתוק
2 כפות שמן זית
כוס אורז
כוס וחצי מים
3 כפות שמן
פלפל שחור גרוס
2 כפיות שטוחות מלח
כוס אפונה וגזר
הכנות:
1. לתבל את נתחי החזה ולהשרות כשעה.
2. במחבת חמה לשים את השמן והאורז לערבב שכל האורז יצופה, להוסיף מים ירקות ותבלינים, להרתיח ולהנמיך ולכסות לבשל 18 דקות להשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.
3. לטגן את נתחי העוף טיגון קצר משני הצדדים, להוסיף את האורז לאותה מחבת שטיגנו את החזה עוף ולבדוק טעמים.
הערות:
אפשר להשתמש ב 2 כוסות אורז מבושל ואז לדלג על השלב של האורז
את הירקות לחלוט כמה דקות ולהוסיף לעוף.
גולשים מכינים וממליצים:
רויתוש : יצא אליפות, החברים ליקקו את האצבעות, כל מתכון שלך מנצח! המון תודה
מיטלוש1 : תודה ניקי יצא מעולה!
היי ניקי, המתכון נראה מעולה! ובכלל המתכונים שלך מוצלחים מאוד. רק שאלה קטנה שלא כ”כ הבנתי מהתגובות.. יש לי אורז מוכן וארצה להשתמש בגזר טרי. הבנתי שצריך לטגן את הגזר ולהוסיף את האורז..אבל איפה נכנס החזה העוף? לפני הגזר?אחרי האורז? תודה רבה.
הי ניקי, העוף מהמתכון של העוף בסיר ככר בבישול 😉 ואני רוצה לעשות גם את המתכון הזה אבל לא מתוק, עם מה את ממליצה להשרות?
תודה ושבת שלום 🙂
היי ניקי יקרה,
אין לי רוטב צילי וגם לא סילאן
האם יש אפשרות למשהו אחר?
תודה רבה רבה האתר מקסים ומשמש אותי מאוד
הצלחה מסחררת!! הילדים ממש אהבו. תודה!
מתכון מעולה
מנה מעולה
תודה
קלי קלות, וילדים אהבו. גם מי שלא אוכלת אפונה בדרך כלל הסכימה ונהנתה. תודה ניקי על שאת פה עם מתכונים קלים וטעימים!