כנפיים עם תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כנפיים עם תפוחי אדמה

כנפיים עם תפוחי אדמה

כשאני עסוקה אני בדרך כלל פונה אל המתכון הזה. שלושת הבנים שלי תמיד שמחים לקבל כנפיים לארוחת צהריים ולי זה נותן מנה עיקרית (כנפיים רכות זה יאמי!) אני מוסיפה תפוחי אדמה שסופגים את הטעם של העוף.
אם רוצים להוסיף משהו פסטה לילדים או אורז שיספוג את הרוטב וזהו יש לי ארוחת צהריים.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
4 תפוחי אדמה
2 בצלים חתוכים
כפית קמח
כף גדושה פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
חצי כפית פפריקה חריפה
כף רוטב סויה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

  1. 1. לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות ולחצות באמצע. במחבת חמה עם שמן לטגן קלות את פרוסות תפוחי האדמה  ולשמור בצד.

2. לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם מחבת גדולה עם 2 – 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את הקמח ולערבב עד שהקמח נמס, להניח מעל את הכנפיים תבלינים ולמלא במים עד שלושת רבעי גובה.

3. לבשל על אש בינונית כ 50 דקות להוסיף את התפוחי אדמה ולבשל עד שתפוחי האדמה רכים כ 30 דקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר לדלג על הטיגון של התפוחי אדמה ולהוסיף ישר לרוטב, אפשר להכין יום מראש.

12400 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כנפיים עם תפוחי אדמהכנפיים עם תפוחי אדמה

33
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

היי ניקי האם אפשר להכניס לתנור ככה את המתכון בדיוק?

גלית

היי ניקי כשמבשלים את הכנפיים מכסים את הסיר/מחבת??