יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

22 אוגוסט 2021
(Visited 41,107 times, 41 visits today)

קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

20 קציצות

מרכיבים:

600 ג' חזה עוף / פילה עוף
2 תפוחי אדמה
2 גזרים
בצל
שן שום
1/3 חבילת פטרוזיליה
ביצה
1/3 כוס קמח
כפית פפריקה מרוקאית
חצי כפית צ'ילי גרוס
חצי כפית גריל עוף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס

אולי תאהב גם את...♥

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • טורטייה עם ירקות אפויים ללא טיגון

    מתכון ללא טיגון בכלל, הלכתי על השיטה של העצלנים הכנסתי הכל לתבנית ולתנור, כמות גדולה של ירקות אפויים שזה טעים בפני עצמו.
    היו לי טורטיות מקמח מלא ורציתי להכין משהו טוב לצהריים משהו קליל ולא רציתי לטגן בכלל.
    הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר דאגתי שיהיה צבעוני ויפה ושיהיה מבחר של ירקות מפה לשם הכל נכנס לתנור.
    אם אני חושבת על זה לקח לי פחות מ 10 דקות לחתוך ולהכניס לתנור,  מלח פלפל קצת שמן וקיבלתי ריחות נהדרים במטבח.
    כשהתבנית יצאה מהתנור הוספתי עוד משהו ירוק והכי כיף הכנתי הכל יום מראש.
    למחרת מילאתי את הטורטיות והגשתי לצהריים. חלומי! טעים בטירוף ההכנה פשוטה ביותר ואם כבר בריאות טורטיות מקמח מלא וזה מושלם! מסוג המתכונים שכיף להכין ועוד יותר כיף לאכול. על הדרך קבלו סרטון.

    5 טורטיות גדולות

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת'אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ'ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל'ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

הכנות:

1. לבשל את התפוחי אדמה עד שהם רכים ולסנן. לקצוץ את הבצל והשום ולטגן עד הזהבה.

2. לקצוץ את החזה עוף או לחתוך כמה שיותר קטן, לגרד את התפוחי אדמה והגזרים גירוד גס ולהוסיף לחזה עוף, לקצוץ את הפטרוזיליה להוסיף לחזה עוף יחד עם שאר המצרכים.

3. להכין קציצות ולטגן משני הצדדים עד הזהבה.

4.  למי שרוצה לאפות : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

חזה עוף או פילה הם החלקים היותר רזים של העוף. קציצות נהדרות המספקות לנו כמות יפה של חלבון רזה ואיכותי. בצירוף ירק ועשבי תיבול- זו הדרך הכי בריאה וטבעית להעשיר ולייצב קציצות. מבחינה קלורית, כ90 קלוריות לקציצה אפויה וכ120 לקציצה מטוגנת.
נוכל לשלב 2-3 קציצות עם תוספת פחמימה כמו פירה, אורז, בורגול. או שנשים את הקציצות בתוך פיתה. נצרף תוספת ירק מבושל או סלט ליד וקיבלנו ארוחה מאוזנת ומושלמת.

קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותרקציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

הרשם
עדכן
41 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם צריך לקלף את תפו"א לפני הבישול?אחרת יהיה קשה לגרר אותם.לא?

אפשר להמיר תפו"א בקישואים?
תודה

היי ניקי אפשר להמיר את הקציצות לקמח תפוא שיהיו ללא גלוטן?

ואואו ניקייייי.. פעם ראשונה שאני כותבת לך למרות שאני לא זזה במטבח בלעדיך.
הכנתי את הקציצות להורים שלי ולאחיות שלי… אחותי הקטנה באה לקחת תבנית…. אמא שלי התקשרה אחרי 10 ד'ק להגיד שהיא לא הביאה כלום איתה… אכלה הכל בדרך … (הליכה של 7 ד'ק)…..
תבינייי!!!!!!!!!
אלופהההה!!!!!

היי, אין לי תפוחי אדמה… האם זה יעבוד רק עם גזרים? או שאפשר להחליף אץ התפוד במשהו אחר? אולי שיבולת שועל? תודה!

היי
אפשר לשאול מאיזה חברה המחבת שבה טיגנת ? צריכה לקנות כלים והייתי שמחה לקבל המלצה . תודה

אפשר לוותר על הבצל המטוגן? הילדים לא אוהבים…