יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

26 דצמבר 2021
(Visited 8,886 times, 102 visits today)

לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

7 יחידות

מרכיבים:

7 פיתות
500 ג' בשר בקר טחון
בצל
3 שיני שום
1/4 חבילת פטרוזיליה
חצי כפית כורכום
חצי כפית גריל עוף
חצי כפית צ'ילי גרוס
חצי כפית פפריקה גרוסה
1/3 כפית צ'ילי גרוס
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
מלח (לא בטוח שצריך)

שמן זית
ביצה טרופה

אולי תאהב גם את...♥

  • בקר מוקפץ עם ירקות כמו במסעדות

    מתכון חלום! אם בא לכם להתפנק בכיף ולשדרג את הארוחה עם נתחי בשר טובים והרבה ירקות זה המתכון בשבילכם.
    רק שתדעו נתחי הבשר יוצאים רכים וזה לא דבר פשוט להשיג בבקר מוקפץ אבל הייתי חייבת שיצא רך.
    תדמיינו את הביס בנתחים רכים עם טעמים נפלאים לאכול ישר מהמחבת ולהנות מכל ביס.
    הוספתי ירקות והכנתי מוקפץ של נתחי בקר עם ירקות והמון שום. עכשיו תגידו מסובך ואיזה תיק להכין ממש לא.
    אם תשימו את ההשריה בצד 10 – 15 דקות הכנה למוקפץ מושלם לארוחת הצהריים. פיקנטי עם טעמים טובים, תגישו עם אורז לבן ותרגישו כמו במסעדה רק שזה יעלה לכם הרבה פחות.

    3 – 4 מנות

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

הכנות:

1. לחתוך את החלק העליון של הפיתות ולהשאיר שוליים, אני השתמשתי בקורצן גדול אין בעיה להשתמש בסכין ולחתוך את הפיתות.

2. לקצוץ את הבצל והשום, לטגן את הבצל עד שהוא שקוף להוסיף את השום ולטגן עוד כדקה ולהוריד מהאש.

3. לקצוץ את הפטרוזיליה לערבב עם הבשר להוסיף תבלינים, בצל לערבב לעיסה אחידה ולהכין 7 כדורים.

4. להבריש את הפיתות עם ביצה, להניח במרכז כל פיתה כדור לשטח ולמלא את הפיתה להכניס מתחת לדפנות כמה שאפשר, להבריש את הבשר עם ביצה טרופה ואת הדפנות של הפיתה עם שמן זית.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות, להבריש את הבשר עם ביצה טרופה ואת הדפנות עם שמן זית לכסות ולאפות כ 40 דקות.

מאפה שמשלב בין הפחמימה שבפיתה לחלבון שבמילוי הבשר.
כמות הפחמימה הוקטנה משמעותית מכיוון שחותכים החוצה הרבה מהבצק של הפיתה- יתרון משמעותי. בשר בקר הוא אחד המקורות הטובים לברזל, עבור ילדים ומבוגרים. מבחינה קלורית כל יחידה של פיתה לחמעג'ון מכילה כ300 קלוריות. יחידה או שתיים של לחמעג'ון עם סלט ירקות גדול יהיו אחלה ארוחה. רוצים לחסוך בקלוריות? קבלו רעיון, כחלק מתפריט הרזיה אפשר להכין את המתכון עם פיתות קלות.

פיתות לחמעג'ון פיתות לחמעג'וןפיתות לחמעג'ון פיתות לחמעג'ון

הרשם
עדכן
5 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי נראה טעים!
האם אפשר להכין יום מראש?

היי, אפשר להכין עם טורטיה? ואם כן אותו זמן אפייה? ומתי תחזור האפליקציה לאייפון?