פרגיות ואורז בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פרגיות ואורז בתנור

יש הרבה מתכונים שאני אוהבת אין הרבה מתכונים שאני מתלהבת מהם.
אפשר לחשוב בסך הכל פרגיות עם אורז אבל איזה טעים זה יוצא, הכל מתבשל בתבנית אחת אין צורך לטגן את הפרגיות או את האורז הכל נכנס ישר לתבנית.
אין כלים מיותרים התוצאה נהדרת! האורז כאן זה קסם הוא יוצא נפלא, יש משהו בשילוב עם הפרגיות שעושה פלאים לאורז.
אם אני צריכה לקרוא למתכון הזה בשם זה מתכון לאימהות עסוקות אני מכניסה לתנור ואחרי שעה יש לי ארוחת צהריים ללקק ת’אצבעות.

4 מנות

מרכיבים:

800 ג’ פרגיות חתוכות קטן

משרה:
כף מלאה פפריקה מתוקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
5 כפות שמן
כף מלאה א. מרק
1/3 כפית פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

2 כוסות אורז בסמטי
3 כוסות מים רותחים
בצל בינוני
15 פטריות שמפיניון
2 כפיות מלח שטוחות

הכנות:

1. לתבל את הפרגיות ולהשרות כחצי שעה – שעה.

2. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחתוך את הפטריות קטן, לחמם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב להוסיף את הפטריות לטגן כשתי דקות תוך כדי ערבוב.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לשים את האורז בתחתית התבנית להוסיף את המלח מעל לשים את הפטריות והבצל ומעל לפזר את הפרגיות, להוסיף את המים הרותחים לכסות ולהכניס לתנור.

*5. לאפות 50 דקות לסגור את התנור להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.

Baked chicken thigh and rice recipe

68181 צפיות 78 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פרגיות עם אורז בתנור פרגיות עם אורז בתנורפרגיות עם אורז בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

מירי : ניקייי,תודה רבה רבה!!!
זה יצא דליקטס 🙂 את באופן רישמי הגורו שלי באוכל…

לייאת : הי ניקי…
אחרי כל השאלות חזרתי לעדכן: מ-ד-ה-י-ם!!!
תודה על עוד מתכון מנצח ♥

אורלי : היי ניקי,
מתכון מעולה! הכנתי מספר פעמים והילדים חיסלו את כל הצלחת..הכנתי שוב עכשיו. אני מקווה שישאר להם משהו עד שיחזרו מבית הספר. ממש לא נעים , התחלתי לאכול פרגיות בבוקר 🙂 עכשיו מחכה לקינוח – עוגת התפוחים הנהדרת שלך בתנור.

שלומית : “יצא מווושלם. טעים ביותר. כולם במשפחה נהנו מאוד.”

397
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

היי ניקי
אני ממש נהנית מהאתר שלך כל המתכונים שהכנתי ממנו יצאו מעולה וקיבלו מלא מחמאות
שאלה קטנה האם אפשר להכין את זה עם אורז ריזוטו או שהאורז לא יאפה טוב תודה רבה

רחלי

הכנו היום לארוחת שישי ערב, יצא נפלא! טעים טעים טעים! הפרגיות רכות והאורז מושלם. תודה ניקי, ממליצה בחום!

דני

היי ניקי –

האם אפשר להשתמש בחלקי עוף (כרעיים, שוקיים, כנפיים, לבבות)?
מה המשקל?

האם אפשר להוסיף בטטות ?

תודה רבה !

yutiza

דחוף!!! את האורז מכינים בתנור? אורז אפוי ? או אחרי שהוא מוכן שמים בתנור?

אורטל

את המתכון הזה בעלי מבקש כל שבוע וכמובן שגם בפסח!!
מכינה רק(!) מהמתכונים שלך

שאלה לגבי המתכון הזה (פרגיות ואורז..)
עלתה הצעה להוסיף קוביות תפוחי אדמה. מה דעתך?
אם כן איך לעשות זאת?

מירי

ניקייי,תודה רבה רבה!!!
זה יצא דליקטס 🙂
את באופן רישמי הגורו שלי באוכל…

מירי

היי ניקי,
רק כדי להיות בטוחה,את האורז לא מטגנים? פשוט מניחים בתבנית עם שאר המצרכים?