יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

קציצות עוף רכות ברוטב צהוב

13 פברואר 2022
(Visited 99,818 times, 6 visits today)

קציצות עוף רכות ברוטב צהוב

קציצות עוף משגעות וטעימות במיוחד לילדים, תדמיינו קציצות עוף טעימות בטירוף והבונוס הגדול הן רכות זה מה שעושה אותן כל כך טובות לילדים וגם לגדולים תיקחו קציצה ותמהרו לקחת עוד אחת לפני שיגמר.
תקשיבו לי אתם עומדים לעוף על הסיר הזה לא תפסיקו לטעום ושוב פעם לטעום. הקציצות רכות זהובות ושמנמנות, לאכול כמו שזה להכניס אותן לרוטב לאכול עם אורז או פירה אתם תלקקו ת'אצבעות זה רוטב נהדר.
תוסיפו סלט ירקות קצוץ וזה יש לכם אחלה ארוחת צהריים, אפשר להכניס את הקציצות לבאגט עם חומוס ולא תאמינו כמה שזה טעים.

מרכיבים:

500 ג' בשר עוף טחון
בצל
תפוח אדמה
ביצה
2 כפות קמח
חצי צרור פטרוזיליה
חצי כפית סודה לשתייה
כפית שום כתוש
3/4 כפית כמון
חצי כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

לרוטב:
2 בצלים
3 – 4 שיני שום פרוסים
כפית קמח
כוס ושליש מים
כף סילאן
3/4 כפית כמון
3/4 כפית כורכום
כפית וקצת יותר רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
כף א. מרק

הכנות:

1. לגרד את התפוח אדמה והבצל גירוד גס בחורים הגדולים, לקצוץ את הפטרוזיליה ולהוסיף לחזה עוף יחד עם שאר המצרכים, להכין קציצות וקצת לשטח.

2. לחמם מחבת עם שמן ולטגן את הקציצות עד הזהבה משני הצדדים.

3. הכנת הרוטב:
לחתוך גס את הבצלים לטגן עד שהם מתחילים להזהיב ולהוסיף את השום, להוסיף כף סילאן, כורכום, כמון, פלפל שחור גרוס, א. מרק ומעט מים להמשיך לטגן עוד כ 10 דקות מידי פעם לערבב.

4. להוסיף מים להרתיח להוסיף את הקציצות, רוטב סויה, להמיס את הקמח במעט מים ולהוסיף לסיר, להנמיך את האש לבשל 15 דקות מידי פעם לנער בעדינות את הסיר.

כדאי לדעת ש…
אפשר לאכול את הקציצות כמו שהן ללא הרוטב, לא חייבים לטגן זמן בישול ברוטב כ 30 דקות וקצת יותר נוזלים. אפשר להכין יום קודם, מומלץ להגיש עם אורז לבן או פירה חבל לבזבז את הרוטב הטעים.

קציצות חזה עוף רכות ברוטב צהוב
קציצות חזה עוף רכות ברוטב צהובקציצות חזה עוף רכות ברוטב צהוב

הרשם
עדכן
84 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן