חזה עוף עסיסי במחבת
איך אני אוהבת חזה עוף תנו לי רק לשחק איתו במטבח וכמה שיותר.
תדמיינו חזה עוף רך זהוב שכיף לאכול, אני מתלהבת כי יצאו לי נשנושי חזה עוף מעולים רק לטבול באיזה רוטב ולטרוף.
אם יש מתכון שנועד לצהריים תכינו את זה קלי קלות תוך 20 דקות עמדה על השולחן ערימת נישנושי חזה עוף, אני ואביב ירדנו עליה בכיף. לפעמים לא צריך להסתבך הלכתי על מתכון בסיסי שנותן תוצאה טובה יותר מזה אני לא צריכה.
יש לי צהריים הייתי כאן.
3 מנות
מרכיבים:
500 ג' חזה חתוך לרצועות
מרינדה:
כפית שום כתוש
כף פפריקה מתוקה
3 כפות גדושות רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות רוטב סויה
כפית חרדל
חצי כפית מלח
2 כפות שמן זית
חצי כוס קמח
חצי כוס קורנפלור
הכנות:
1. לערבב את החזה עוף עם המרינדה ולהשרות כשעה (אם אין זמן אפשר לוותר)
2. לערבב קמח וקורנפלור לצפות את הרצועות לנער שאריות ולטגן עד שמזהיב יפה משני הצדדים.