פסטה עם רצועות חזה עוף סופר עסיסי
יש את הימים האלה שאני שוברת את הראש מה להכין ואני הולכת לפי מה שיש לי במזווה אני מקפידה להחזיק לפחות את הדברים הבסיסיים עדיין לא מכירים ? תנו קליק.
היה לי חזה עוף מופשר מבחר ירקות טובים ורציתי להוסיף פחמימה שיהיה לי בסופו של דבר מתכון אחד שיש בו הכל לארוחת צהריים וידעתי שספגטי יקרוץ לאביב הוא לא מסוגל לומר לא לספגטי.
מה שיפה כאן שכל אחד מוצא את מה שהוא אוהב אם זה חזה עוף שכולם אוהבים ירקות שתורמים את הטעם וכמובן מוסיפים בריאות, מבחינתי השילוב של הירקות והספגטי זה פגז בגלל התיבול הנהדר שכל כך מתאים למתכון בסגנון הזה.
ואתם יודעים מה ? כשיודעים מה להכין תוך 20 דקות זה מוכן חם על השולחן וכולם באים לאכול.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
500 ג' חזה עוף חתוך לקוביות / רצועות
כוס קמח
חצי כפית מלח
חצי כפית א. מרק
3 כפות קורנפלור
ירקות:
בצל
20 פטריות שמפיניון
פלפל אדום
2 גזרים
תיבול:
2 כפות סילאן
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
3 כפות רוטב סויה
250 ג' ספגטי
הכנות:
1. לערבב את החזה עוף עם הקמח, מלח, א. מרק והקורנפלור לקחת חתיכת חזה עוף לנער שאריות ולטגן את נתחי החזה עד שהם מזהיבים ולהוציא החוצה.
2. לחתוך את הירקות למקלות פטריות לפרוס דק את הירקות הקשים לטגן כ 5 דקות על אש גבוהה להוסיף את הפטריות ולהקפיץ עוד כדקה.
3. להכין את הספגטי לפי ההוראות, להוסיף את החזה עוף לירקות יחד עם התיבול והספגטי לערבב טוב ולהגיש.