צ'יפס קריספי מדהים, משהו טוב שנולד מטעות
אתם יודעים שהמתכונים הכי טובים נולדים מטעויות אז הצ'יפס הזה נולד מהסתבכות שלי במטבח והתגלה כמתכון מעולה. ניסיתי לעשות משהו ולא יצא טוב גיליתי שאי אפשר לשחק עם תפוחי אדמה כמו פלסטלינה הם פשוט נשברים.
יואוו איך שהתבאסתי אבל מכל דבר לא טוב אפשר להוציא משהו טוב, שולחן מלא בשאריות תפוחי אדמה מה אני עושה איתם עכשיו ? הרי אין מצב שאני אזרוק אז עכשיו הגיע הזמן לאלתר.
אני קופצת לסוף מעכשיו הילדים רוצים לאכול צ'יפס רק בצורה הזאת ולא בשום צורה אחרת. לא יאמן שהצ'יפס הדק והפריך הזה נולד מהסתבכות שלי במטבח תנו לי רק טעויות כאלה אין מצב שאני חוזרת להכין צ'יפס בדרך אחרת.
מרכיבים:
תפוחי אדמה אדומים כמה שאתם רוצים
שמן
מלח
הכנות:
1. בעזרת מנדולינה לחתוך את התפוחי אדמה לפרוסות דקות לא דקות מאוד את הפרוסות לחתוך בעזרת סכין למקלות דקים.
2. לחמם שמן עמוק ולטגן את התפוחי אדמה עד שהם מזהיבים להוציא לנייר סופג ולהמליח.
רועי אוהב לערבב את הצ'יפס עם סלט ירקות הוא קורא לו "צ'יפס סלט"
אין מצב שדבר כל כך פשוט יהיה כל כך טעים אתם עומדים להתמכר אין על הצ'יפס הזה תסתמכו עליי.