חזה עוף במחבת ב 10 דקות הכנה
אני שוברת את הראש מה להכין לצהריים אני עדיין מעדיפה להכין כל יום טרי כל עוד אני יכולה אני מתעקשת על זה, הלכתי על חזה עוף חתוך קטן עם בצל איזה שילוב מעולה ביחד והשרתי את החזה במרינדה טובה.
תוך כדי ההשרייה של החזה הכנתי את המטבוחה(אמאל'ה איזה טעים) הכי לנגב עם פיתה, יותר מוקדם הכנתי תפוחי אדמה של חתונות 5 דקות ולתנור ומשם לצלחת וכמובן סלט ירקות טרי ופיתות.
הכי ארוחת צהריים פשוטה קלה ואני לא יכולה לומר שעבדתי קשה הילדים הכניסו את החזה עוף לחצאי פיתות והרוטב נספג בדפנות יאמי איזה טעים! תנו לי רק כאלה מתכונים טובים וקלים.
3 מנות
מרכיבים:
800 ג' חזה עוף חתוך לקוביות בינוניות / רצועות
תיבול:
1/3 כוס שמן זית / קנולה
כף פפריקה מרוקאית / רגילה
כפית גריל עוף
כף סילאן / דבש
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
הכנות:
1. לתבל את החזה עוף עם התבלינים והשמן ולהשרות כ 30 דקות במידה ואין זמן לוותר.
2. לטגן את החזה עוף כ 5 – 6 דקות מידי פעם להקפיץ / לערבב.
*אפשר להוסיף 2 בצלים חצויים ופרוסים דק בתחילת הטיגון.