עוף עם תפוחי אדמה
עוף עם תפוחי אדמה, הכי אוכל של בית וזה האוכל הכי טעים שיש. איזה כיף לאכול אוכל של אמא מלא טעמים התפוחי אדמה יוצאים רכים רכים.
מרכיבים:
קילו חלקי עוף
כרישה חתוכה לקוביות
4 – 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 כפות רסק עגבניות
סוכר לפי הטעם
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הכרישה ולהזהיב להוסיף את תפוחי האדמה. להוסיף רסק פטרוזיליה ותבלינים, לכסות במים ולהרתיח.
2. להכניס את העוף להוסיף נוזלים במידה ולא מספיק, להנמיך את האש לבינונית ולבשל כשעה וחצי עד שעתיים.
הערות:
מי שרוצה לשדרג את התבשיל יכול להוסיף חבילת פטריות חתוכות גס.
טעם של בית פשוט וטעים.