נתחי חזה עוף מוקפצים עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נתחי חזה עוף מוקפצים עם ירקות

מי אמר שמחזה עוף מכינים רק שניצל ? האפשרויות כל כך רבות…

מרכיבים:

500 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים סגולים חצויים ופרוסים דק
חצי כרוב קטן חתוך לרצועות
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות קצרות
פלפ צהוב חתוך לרצועות קצרות
2 קישואים חתוכים למקלות קצרים
2 גזרים מגורדים

משרה:
כפית רוטב סויה
כפית שום כתוש
כפית פפריקה
כף דבש

תיבול:
כף דבש
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

בצל ירוק קצוץ לעיטור


הכנות:

1. להשרות את חזה העוף כשעה. במחבת חמה לטגן את החזה משני הצדדים טיגן קצר.

2. לטגן את הבצל עד שהוא שקוף, להוסיף את הפלפלים ולהקפיץ כשתי דקות, להוסיף את שאר המצרכים, ולהקפיץ עד שכל הירקות מתרככים, לתבל להוסיף את החזה עוף כמה הקפצות ולבדוק טעמים.

3. לפני ההגשה לעטר עם בצל ירוק.

23813 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

הטאג’ין : ניקי, פשוט לא להאמין כמה טעים!!!!!!!!!
הכנתי את זה כארוחת צהריים למחר וכבר סיימתי את רוב הסיר!!!
ניקי, את והמתכונים שלך זה שתי דברים אלופים!!!!


76
תגובות

  הרשם  
עדכן
אור

היי,ניקי
אני מחפשת מתכון של מוקפץ עם חזה עוף וראיתי שיש לך כמה,בטוחה שכולם טעימים.
אני אוהבת מטובל וטעים…
מה את ממליצה?
מה ההבדלים ביניהם?

תמר

האם אפשר לאפות את החזה עוף במקום לטגן? עשיתי את כל השלבים וכשבאתי לטגן נגמר לי הגז:-(

1 4 5 6