


נתחי חזה עוף מוקפצים עם ירקות
מי אמר שמחזה עוף מכינים רק שניצל ? האפשרויות כל כך רבות…
מרכיבים:
500 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים סגולים חצויים ופרוסים דק
חצי כרוב קטן חתוך לרצועות
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות קצרות
פלפ צהוב חתוך לרצועות קצרות
2 קישואים חתוכים למקלות קצרים
2 גזרים מגורדים
משרה:
כפית רוטב סויה
כפית שום כתוש
כפית פפריקה
כף דבש
תיבול:
כף דבש
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
בצל ירוק קצוץ לעיטור
הכנות:
1. להשרות את חזה העוף כשעה. במחבת חמה לטגן את החזה משני הצדדים טיגן קצר.
2. לטגן את הבצל עד שהוא שקוף, להוסיף את הפלפלים ולהקפיץ כשתי דקות, להוסיף את שאר המצרכים, ולהקפיץ עד שכל הירקות מתרככים, לתבל להוסיף את החזה עוף כמה הקפצות ולבדוק טעמים.
3. לפני ההגשה לעטר עם בצל ירוק.
גולשים מכינים וממליצים:
הטאג’ין : ניקי, פשוט לא להאמין כמה טעים!!!!!!!!!
הכנתי את זה כארוחת צהריים למחר וכבר סיימתי את רוב הסיר!!!
ניקי, את והמתכונים שלך זה שתי דברים אלופים!!!!
היי ניקי, אפשר להקפיא?
הי ניקי, לדעתך אפשר להמיר את הדבש בסילאן? רוצה לתת לפעוטה בת פחות משנתיים שעוד לא אוכלת דבש
ערב טוב אני מחפשת את המתכון המוקפץ שבו משרים את העוף כחצי שיה עם מעט פפריקה 2 כפות שמן זית וסילאן ואני לא מוצאת אותו. אפשר קישור בבקשה?
שלום ניקי! מדוע רק אצלך מופיעה פרסומת על גבי הוראות ההכנה של התבשיל וכאשר מורידים אותה לא חוזרות השורות שאמורות היו להיות כתובות ! תבדקי את זה בבקשה