סלט קולסלאו קלאסי ב 10 דקות הכנה
מחפשים סלט טוב לצהריים צריך לסגור את הפינה ולהכין סלט במהירות ? הגעתם למקום הנכון קבלו סלט קולסלאו אהוב שכולם אוהבים ואני יודעת שהמון קונים את הסלט הזה אבל תאמינו לי אין כמו להכין אותו בבית הרבה יותר מוצלח.
מעט מצרכים כרוב וגזר עם רוטב נהדר נותן סלט פריך ומרענן שכיף לאכול זה אחד הסלטים הכי פשוטים ואהובים שיש, לערבב ולתבל כל הסוד לשים במקרר ולהגיש אחרי 30 דקות ולקוות שישאר משהו בקערה.
4 מנות
מרכיבים:
כרוב קטן חתוך לרצועות דקות / קצוץ דק
2 גזרים גדולים מגורדים דק
4 כפות יפות מיונז
2 כפות סוכר
2 כפות חומץ 5%
3/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
הכנות:
1. לשים את הכרוב במסננת לשטוף היטב ולייבש.
2. להעביר את הכרוב והגזר לקערה גדולה לערבב מיונז, סוכר, חומץ ומלח פלפל לתבל את הירקות להכניס למקרר מכוסה ל 30 דקות, הכרוב והגזר מתרככים ועדיין שומרים על פריכות.
3. לשמור במקרר עד ההגשה.
סלט חסה עם רוטב ויניגרט מושלם
זעלוק