כנפיים מוקפצות עם ירקות
כנפיים מוקפצות עם ירקות, בא לכם להקפיץ ? עוף וירקות מנה צבעונית עשירה עם המון טעמים טובים,
מרכיבים:
קילו כנפיים חצויות (להוריד את השלישי)
משרה:
כף פפריקה
כף סילאן
כף רוטב צ'לי מתוק
מעט שמן
2 פלפלים אדומים
בצל סגול
פלפל צהוב
2 גזרים
כף סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
בצל ירוק לעיטור
הכנות:
1. להרתיח מים להכניס את הכנפיים יחד עם כף א. מרק ולבשל כ 30 דקות לסנן.
2. לערבב את הכנפיים עם המשרה ולשמור בצד.
3. במחבת חמה לטגן את הכנפיים משני הצדדים סה"כ טיגון של כמה דקות ולא יותר ולשמור בצד.
4. לחתוך את הפלפלים והגז למקלות את הבצל לחצות ולפרוס . במחבת ( נוספת) עם אש חמה לטגן את את הגזרים כמה דקות להוסיף פלפלים ולהמשיך לטגן עוד כמה דקות בסוף להוסיף את הבצל לעוד שתי דקות, להוסיף סילאן א. מרק ומל"פ.
5. להוסיף את הכנפיים (ללא הרוטב) לירקות להקפיץ כ 5 דקות ולהוריד מהאש.
הוגש עם אורז לבן.
גולשים מכינים וממליצים:
לולה : יאמי! אהבנו מאד. תודה ניקי
מתכון מעולה, ללקק תאצבעות
הוספתי למשרה גם קטשופ (ממתכון אחר)
והקפצתי הכל במחבת, גם עם הרוטב