הסוד לחצילים "מטוגנים" שלא סופגים שמן
חצילים זאת אהבה בלב ואחד הדברים טעימים זה חצילים מטוגנים עם טחינה, ירקות, ביצה קשה איזה טעים נכון ? יש בעיה חצילים סופגים שמן זה טעים מאוד אבל עם המון שמן תקופה ארוכה נמנעתי מלהכין רק בגלל זה.
עכשיו תגידו אפשר לאפות נכון זאת פשרה לא רעה בכלל אבל לא אותו דבר, האפייה הארוכה מייבשת וכל העסיסיות של החציל הולכת ואיפה הרכות שאני אוהבת ? ולמי יש זמן להמתין עכשיו 45 דקות ? (היום אני מלאה בתלונות)
אני רוצה להכין את הסלט שאני אוהבת לארוחת ערב עם חצילים וירקות בלי לאכול כמויות של שמן ושיהיה מוכן מהר, הצלחתי מצאתי דרך להכין פרוסות חצילים "מטוגנות" במעט שמן וזה יצא מושלם.
תרוצו להכין איזה דבר נהדר לאכול פרוסות חצילים "מטוגנות" אבל לא באמת מטוגנות איך לא חשבתי על זה קודם ?
מרכיבים:
2 חצילים מאורכים מבריקים
שמן
מלח
הכנות:
1. לפרוס את החציל לפרוסות להבריש את הפרוסות בשמן משני הצדדים ולהמליח.
2. להניח נייר אפייה בטוסטר לחיצה מסיבי לסדר את הפרוסות אחת ליד השנייה לאפות כ 10 דקות לסגור ולהשאיר מכוסה עוד 10 דקות.
החצילים מקבלים את פסי החריכה היפהפיים וזה נראה פי אלף יותר טוב מאשר בטיגון או אפייה.