פטריות מוקפצות עם ערמונים ב 10 דקות הכנה
נכון שאתם שומעים פטריות וערמונים זה ישר מזכיר מנה של מסעדה ? משהו שצריך לעבוד קשה ולוקח הרבה זמן בדיוק להיפך, פטריות מוקפצות עם ערמונים ב 10 דקות הכנה ואפילו פחות, מי צריך יותר מזה ?
מתכון שאני מתקתקת אותו כל כך מהר שאני אפילו לא טורחת להכין אותו מראש מהמחבת ישר צלחת מגישה חם אני מפזרת בצל ירוק בשביל הרעננות והצבע מתכון פשוט שאי אפשר לעמוד בפניו, בתאבון.
מרכיבים:
2 חבילות פטריות שמפיניון חתוכות גס
בצל סגול גדול חתוך לרצועות דקות
3 שיני שום פרוסות דק
200 ג' ערמונים בוואקום מוכנים לאכילה חצויים
4 – 5 כפות שמן קנולה
כף גדושה סילאן
שליש כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
כפית א. מרק
הכנות:
1. להתחיל בטיגון הבצל לחמם מחבת עם שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, להוסיף את הפטריות לבצל ולטגן כשתי דקות על אש בינונית גבוהה.
2. להוסיף את הערמונים סילאן לתבל לתת עוד דקה שתיים על האש ולהוריד.
3. לפזר בצל ירוק קצוץ ולהגיש.