חזה עוף ברוטב עגבניות ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף ברוטב עגבניות ופטריות

חזה עוף ברוטב עגבניות ופטריות

באתר הקודם המתכון הזה היה להיט אלפי גולשים הכינו אותו.
החזה יוצא כאן נהדר הוא רך איזה כיף לאכול חזה עוף רך. זה אחד המתכונים שאני מכינה המון לצהריים הרוטב נהדר ועם החזה עוף זה פיצוץ! שילוב נהדר.
הוספתי פטריות ובצל וליקקנו את האצבעות. מתכון קל שנותן תוצאה סופית נהדרת.

מרכיבים:

500 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות קטנות.

משרה:
חצי כפית סודה לשתיה
כפית פפריקה
כפית רוטב סויה
3 כפות שמן זית

2 כפות קמח

2 בצלים
חבילת פטריות
2 כוסות מים
2 עגבניות
כפית סוכר
כפית פפריקה מתוקה
כפית שטוחה קארי
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

1. להשרות את החזה עם הסודה, סויה, שמן והפפריקה חצי שעה.

2. להוציא את החזה לקערה אחרת להוסיף את הקמח ולערבב. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את החזה כשלוש דקות תוך כדי בחישה.

3. הכנת הרוטב:
לחתוך את הבצלים לקוביות, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב, לפרוס את הפטריות ולהוסיף לטיגון קצר, לחתוך את העגבניות לקוביות להוסיף לסיר יחד עם שאר המצרכים, לבשל כמה דקות.

4. להוסיף את החזה לבשל 5 דקות תוך כדי ערבוב ולהוריד מהאש. מומלץ להשאיר בצד 15 – 20 דקות ולערבב מידי פעם.

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בפרגיות.

15012 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף ברוטב עגבניות ופטריותחזה עוף ברוטב עגבניות ופטריות

גולשים מכינים וממליצים:

דפנה : יצא מעולה! הוספתי קצת פלפל חריף לחריפות עדינה וזה יוצא מעדן. אגב, כדי לחסוך בקלוריות ושמן את העוף השחמתי על מחבת חם בלי שמן בכלל. גם ככה יצא מצויין.

אוהבת לאפות : Y ניקי, ממש לא צריך לחפש את המסובך. הכנתי והיה טעים טעים. המון תודה על המתכון.

צאלה : וואו ניקי! מדהים! אחד הטובים שלך!

אורלי : הכנתי היום יצא נהדר! כל הארוחה הערב מהבלוג שלך – סלט חצילים מעולה, עוגת תפוחים מעולה… שבת שלום 🙂

עדינה גולד : וואוו, היה כ”כ טעים!!

מרים : “לא רגיל!!!! פשוט מעדן!!! החזה רך, ועסיסי!”

עינב : “מהממם חוסל כלא היה”


200
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותי ב.

ניקי שבוע טוב, מה שלומך? אני לא אוהבת פטריות, יתאים להכין בלי?

1 12 13 14