חזה עוף ברוטב עגבניות ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף ברוטב עגבניות ופטריות

חזה עוף ברוטב עגבניות ופטריות

באתר הקודם המתכון הזה היה להיט אלפי גולשים הכינו אותו.
החזה יוצא כאן נהדר הוא רך איזה כיף לאכול חזה עוף רך. זה אחד המתכונים שאני מכינה המון לצהריים הרוטב נהדר ועם החזה עוף זה פיצוץ! שילוב נהדר.
הוספתי פטריות ובצל וליקקנו את האצבעות. מתכון קל שנותן תוצאה סופית נהדרת.

מרכיבים:

500 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות קטנות.

משרה:
חצי כפית סודה לשתיה
כפית פפריקה
כפית רוטב סויה
3 כפות שמן זית

2 כפות קמח

2 בצלים
חבילת פטריות
2 כוסות מים
2 עגבניות
כפית סוכר
כפית פפריקה מתוקה
כפית שטוחה קארי
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. להשרות את החזה עם הסודה, סויה, שמן והפפריקה חצי שעה.

2. להוציא את החזה לקערה אחרת להוסיף את הקמח ולערבב. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את החזה כשלוש דקות תוך כדי בחישה.

3. הכנת הרוטב:
לחתוך את הבצלים לקוביות, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב, לפרוס את הפטריות ולהוסיף לטיגון קצר, לחתוך את העגבניות לקוביות להוסיף לסיר יחד עם שאר המצרכים, לבשל כמה דקות.

4. להוסיף את החזה לבשל 5 דקות תוך כדי ערבוב ולהוריד מהאש. מומלץ להשאיר בצד 15 – 20 דקות ולערבב מידי פעם.

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בפרגיות.

27098 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף ברוטב עגבניות ופטריותחזה עוף ברוטב עגבניות ופטריות

גולשים מכינים וממליצים:

דפנה : יצא מעולה! הוספתי קצת פלפל חריף לחריפות עדינה וזה יוצא מעדן. אגב, כדי לחסוך בקלוריות ושמן את העוף השחמתי על מחבת חם בלי שמן בכלל. גם ככה יצא מצויין.

אוהבת לאפות : Y ניקי, ממש לא צריך לחפש את המסובך. הכנתי והיה טעים טעים. המון תודה על המתכון.

צאלה : וואו ניקי! מדהים! אחד הטובים שלך!

אורלי : הכנתי היום יצא נהדר! כל הארוחה הערב מהבלוג שלך – סלט חצילים מעולה, עוגת תפוחים מעולה… שבת שלום 🙂

עדינה גולד : וואוו, היה כ”כ טעים!!

מרים : “לא רגיל!!!! פשוט מעדן!!! החזה רך, ועסיסי!”

עינב : “מהממם חוסל כלא היה”

206
תגובות

  הרשם  
עדכן
מאיה

הי ניקי,
האם הסודה לשתיה היא הכרח? זה יהיה נורא אם אני לא אשתמש בה? יש אופציה אחרת?
תודה ושנה טובה

יפעת

היי ניקי,
אני מכינה את המתכון אבל אין לי קארי…
יש תבלין אחר שאפשר לשים במקום?
תודה רבה ושבת שלום!

שם*

האם אפשר לאפות את המתכון הזה בתנור?

נויה

הכנתי עם חתיכות שניצל חצויות לאורך (לא אוהבים אצלי חזה עוף עבה ולא קוביות) – והגשתי לצד טורטליני תרד ככה שהרוטב שימש גם לטורטליני. היה מאוד טעים ונגמר הכל 🙂 תודה על המתכון!

אורלי

הכנתי היום יצא נהדר! כל הארוחה הערב מהבלוג שלך – סלט חצילים מעולה, עוגת תפוחים מעולה… שבת שלום 🙂

יולי

הי ניקי,

כמה מים צריך לשים במתכון?
פעם ראשונה אני נמצאת באתר שלך אני כבר עושה רשימה מה אני מכינה לבעלי כל יום פשוט אי אפשר להפסיק הכל כך טעים ופשוט ומגוון כייף גדול

עדינה גולד

וואוו, היה כ”כ טעים!!

1 2 3 14