אורז עם בשר טחון בנוסח מזרחי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אורז עם בשר טחון בנוסח מזרחי

אורז עם בשר טחון בנוסח מזרחי

אורז עם בשר טחון בנוסח מזרחי, גם המנה העיקרית וגם התוספת במנה אחת. בלי יותר מידי ביזבוזי זמן רק התחיל השבוע ואולי במקרה לא הכנתם צהריים… אז באתי לעזור.

6 – 7 מנות

זמן הכנה:
כ 40 דקות

מרכיבים:

חצי קילו בשר בקר טחון
2 כוסות אורז
בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
3 כוסות מים
כף גדושה פפריקה
כפית שטוחה כורכום
חצי כפית קינמון
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר לטגן ולפורר תוך כדי עירבוב כשהבשר מחליף צבע להוסיף פטרוזיליה ותבלינים.

2. להוסיף את האורז לבשר ולערבב, להוסיף את המים, להרתיח ולהנמיך את האש לכסות ולבשל כ 18 דקות, להוריד מהאש ולהשאיר מכוסה 10 דקות נוספות.

3. לפתוח לערבב ולבדוק טעמים.

40545 צפיות 44 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

תהילה : וואו איזו מנה מעולה!!! חייבת לציין שהייתי סקפטית והופתעתי בגדול! בענק ליתר דיוק…
אני באמצע להכין גם את העוף עם הנס קפה וגם שם הרוטב יצא מעדן!!
תודה רבה לך! תמיד את מצילה אותי כשאני מחפשת דברים מעניינים וטעימים!
ישר כוח!

טניה : “יצא אששששש!! כמה פשוט ככה טעים מדהים! תודה על מתכונית נפלאים וטעימים !”

נטעלי : ואוו, יצא מד הים! בעלי והבן שלי חיסלו את הסיר!
הוספתי גם גזר מגורד שהיה אחלה תוספת

ענבל : הכנתי היום יצא סוף!!!!!! מהיר מאוד והמלצה קטנה אני הוספתי גם עדשים וכך שיש גם בשר גם פחמימה וגם קטניות הילדים מתים על זה

יהלום : יצא פשוט מעולה , אין מילים…… ובכלל כל מתכון שלך מנצח, תודה רבה לך

טל : תבורכי! יצא טעים מאוד וראוי לציין שבעלי והילדים בררניים למות,
אז לקבל ״טעים״ מהם, זאת מחמאה אמיתית! תודה!

רחל : “וואווו ניקי ממש מעדן נהנתי מכל טעימה וקל מאוד ומריח נהדר .בכלל המתכונים שלך שווים. תבורכי”

שלומית : “יצא מדהים וקלי קלות. לאכול את זה עם סלט רענן פשוט חלום!!”

275
תגובות

  הרשם  
עדכן
חלי

היי ניקי ,
קודם כל הכנתי את המתכון ויצא מצויין!!!
רציתי להתייעץ איתך –
1. כמה ימים לדעתך זה יכול להחזיק במקרר?
2. איך את ממליצה לחמם את זה? בתנור? בסיר? עם מים? בלי מים? אני לא רוצה שהטעם יפגע…
תודה רבה!!!

יארי

בנוסף לשאלה הקודמת, אך לבקש את הבשר טחון הקפוא? האם להפשיר אותו לפני או פשוט לשים אותו במחבת עם שמן חם ולתת לו להפשיר ולהתבשל במחבת?

יארי

האם יש הבדל בטעם הסופי אם אני מכין את זה עם בשר טחון טרי או קפוא?

וואסים

עד כמה הקינמון קריטי במתכון הזה?
האם ניתן להכין בלי?

אנדריי

מתכון מעולה ופשוט, הכנתי את כל הרכיבים מראש ואז רוב זמן ההכנה למדתי וצפיתי בסדרה

לילך קטלן

מעדכנת שהכנתי בפעם הראשונה ויצא מדהים ממליצה להוסיף גם קצת צנוברים למי שאוהב משדרג מאוד! תודה על עוד מתכון מעולה

1 17 18 19