לבבות עוף ברוטב מעלף!
שוברים את הראש מה להכין לארוחת שישי ? תעזבו את הבשרים האחרים מספיק עם החזה עוף והעוף בתנור יש אפשרויות נוספות ולא פחות טובות ואפילו יותר זולות תקשיבו כשאני מכינה לבבות לצהריים העיניים של אביב מוארות הוא מת על לבבות.
קבלו מעדן! תבשיל לבבות עוף עם רוטב נהדר איזו רכות נהדרת והירקות משתלבים נהדר עם הרוטב הכי מנה של שבת ליד חלת השבת בזכות הרוטב הטעים והלבבות ואם יש לכם ספקות בגלל הלבבות תכינו יאמי של מתכון.
2 מנות
מרכיבים:
500 ג' לבבות מוכשרים
2 בצלים חצויים ופרוסים דק
2 כוסות אפונה וגזר
כוס וקצת מים
תבלינים:
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית גריל עוף
חצי כפית כורכום
קורט קינמון
כף א. מרק
שליש כפית פלפל שחור
שליש כפית מלח
הכנות:
1. לחמם סיר קטן עם 3 כפות שמן לטגן את הבצלים את הבצלים עד הזהבה בסבלנות לערבב מידי פעם.
2. להוסיף לבבות, מים אפונה וגזר ותבלינים, לבשל 10 דקות על אש בינונית ולבדוק טעמים.