


לבבות עם אפונה וגזר
לבבות עם אפונה וגזר, אתם מכירים את התחושה הזאת אין חשק להכין כלום, אין זמן עדיין מרגישים את סוף השבוע בקיצור תעזבו אותי מהמטבח היום.
העניין הוא שארוחת צהריים חייבת להיות ולא משנה מה אני מרגישה. אז הפתרון זה מתכון 10 דקות התעסקות ויאללה לשולחן.
מרכיבים:
500 ג’ לבבות מוכשרים
2 בצלים קצוצים
2 כוסות אפונה וגזר
כף פפריקה
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
מעט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחלוט את הירקות כ 5 דקות במים רותחים ולסנן.
2. לטגן את הבצל להוסיף את הלבבות ולטגן כ2 – 3 דקות תוך כדי בחישה להוסיף תבלינים רבע כוס מים ואת הירקות לבשל עוד כשתי דקות ולבדוק טעמים לוודא שהירקות רכים.
8082 צפיות 5 צפיות היום
מתכון מאוד מאוד טעים. אני מכינה גם בלי הלבבות- כתוספת לארוחה
שבת שלום! האם הכוונה לאפונה וגזר של סנפרוסט??
אם אפשר לעשות את הללבות בתנור
האם אפשר לעשות מן תבשיל עם בשר טחון ואפונה וגזר?
ניקי היקרה
האם אפשר להוסיף גם פטריות שמפיניון? ולבל על אש גבוהה? תודה 🙂