תפוחי אדמה עם זיתים ופטריות
תפוחי אדמה עם זיתים ופטריות, יש לי ילדה שמאוד אוהבת זיתים ואני תמיד מחפשת דרך לשלב אותם בכמה שיותר דברים. התפוחי אדמה והזיתים סופגים את הרוטב וכל התבשיל מאוד מאוד טעים ומתאים לכל ארוחה.
מרכיבים:
בצל חצוי ופרוס
חבילת פטריות שמפיניון
קופסת זיתים מגולענים
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
100 ג' רסק עגבניות
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
חצי כפית גריל עוף
חצי כפית כמון
2 כוסות מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להרתיח מים לבשל את הזיתים כ 15 דקות לסנן ולחזור על הפעולה.
1. לטגן את הבצל, לחתוך גס את הפטריות ולהוסיף לטגן כשתי דקות ולהוסיף רסק, מים תבלינים זיתים ולהרתיח.
2. לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות קטנות ולהוסיף להנמיך את האש ולכסות לבשל כחצי שעה, במידה וחסר נוזלים להוסיף ולבדוק טעמים. חשוב לבדוק שתפוחי האדמה רכים.