קציצות עוף אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות עוף אפויות

קציצות עוף אפויות

אומנם שבועות מתקרב אבל מה עם ארוחת צהריים לילדים ? אני בעניין של קציצות אפויות אבל הפעם מתאים לי עוף, גזר בצל תבלינים ואפילו לחם הכל אפוי ביחד בתוך קציצה אחת טעימה, זה כיף שלא צריך לטגן כמה טעים…

מרכיבים:

250 ג’ חזה עוף טחון
250 ג’ פרגיות טחונות
בצל קטן קצוץ דקדק מטוגן קלות
חצי כפית סודה לשתייה
2 פרוסות לחם סחוטות וקצוצות
1/4 כוס פירורי לחם
כפית שום כתוש
2 גזרים מגורדים
כפית פפריקה
קורט קינמון
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את המצרכים לקרר כחצי שעה, ליצור קציצות

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן, לחמם תנור מראש כ 10 דקות ב180 מעלות לסדר את הקציצות לאפות כ 20 דקות צד אחד או עד שמזהיב להפוך לצד השני לעוד 15 דקות.

הערות:
אפשר להכין את הקציצות ברינג קטן

27578 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

טלי : “הי ניקי יקרה, הקציצות משגעות וטעימות בטירוף.. אני מכינה אותם כבר כמה שנים בערב חג הפסח והן נטרפות. השנה אני מכינה אותם לנכד הקטן שלי… חג פסח כשר ושמח “

219
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלי לוי

הי ניקי יקרה, הקציצות משגעות וטעימות בטירוף.. אני מכינה אותם כבר כמה שנים בערב חג הפסח והן נטרפות. השנה אני מכינה אותם לנכד הקטן שלי… חג פסח כשר ושמח 🙂

ליאת

הי ניקי,
הכנתי היום את הקציצות והן יצאו מעולות! בעלי ממש התלהב.
תודה

שם אילנה

האם אפשר להשתמש בהודו נקבה טחון ?
תודה

סימה

הי ניקי, אפשר להקפיא אחרי אפיה?

סיון

היי ניקי
אפשר את אותו המתכון של קציצות רק לבשל ברוטב?סיון

מיכל

היי ניקי,מה עדיף – פרוסות לחם לבן או שחור?

סימה

היי ניקי, רציתי לשאול- בשום הכתוש הכוונה לשום כתוש מוכן מהסופר (קפוא?) או שום שאני מרסקת? שמתי כפית שום שריסקתי ויצא טעם מאד חזק. פרט לזה לתינוקת שלי אני רוצה להכין ללא שום- מה אפשר לשים במקום?