קציצות עוף אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות עוף אפויות

קציצות עוף אפויות

אומנם שבועות מתקרב אבל מה עם ארוחת צהריים לילדים ? אני בעניין של קציצות אפויות אבל הפעם מתאים לי עוף, גזר בצל תבלינים ואפילו לחם הכל אפוי ביחד בתוך קציצה אחת טעימה, זה כיף שלא צריך לטגן כמה טעים…

מרכיבים:

250 ג’ חזה עוף טחון
250 ג’ פרגיות טחונות
בצל קטן קצוץ דקדק מטוגן קלות
חצי כפית סודה לשתייה
2 פרוסות לחם סחוטות וקצוצות
1/4 כוס פירורי לחם
כפית שום כתוש
2 גזרים מגורדים
כפית פפריקה
קורט קינמון
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את המצרכים לקרר כחצי שעה, ליצור קציצות

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן, לחמם תנור מראש כ 10 דקות ב180 מעלות לסדר את הקציצות לאפות כ 20 דקות צד אחד או עד שמזהיב להפוך לצד השני לעוד 15 דקות.

הערות:
אפשר להכין את הקציצות ברינג קטן

37162 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

טלי : “הי ניקי יקרה, הקציצות משגעות וטעימות בטירוף.. אני מכינה אותם כבר כמה שנים בערב חג הפסח והן נטרפות. השנה אני מכינה אותם לנכד הקטן שלי… חג פסח כשר ושמח “

221
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרה

ניקי
האם ניתן ללא הלחם רק להוסיף פירורים?

יעל

יצא מ ע ו ל ה !!!!!!! טעים, דיאטטי ומהיר הכנה.
כאן בית טרפו.

תודה רבה לך

סוזי

אפשא עם חצי קילו הודו טחון? זה מה שיש לי… ובמקום לחם או פירורים אפשר קמח כוסמין? להוסיף ביצה אולי?

נהנים מהמתכונים שלך 🙂
סוזי

איריס

ניקי בוקר טוב! ראשית, תודה על הרעיון הנפלא של אפיית קציצות בתנור.הן יוצאות ממש טעימות ,והרבה הרבה יותר בריאות. רציתי לשאול האם אפשר לאפות בטורבו ולהכניס שתי תבניות במקביל, כמו באפיית עוגיות? אם כן, כמה זמן בכל צד?
תודה על הכל, ושתדעי שיש לך זכויות רבות בכל הקשור להכנת אוכל בבתי ישראל לכבוד שבת קודש! את מכניסה הרבה שמחה בזכות המתכונים המדהימים שלך. שבת שלום ומבורך!

אילת

ניקי,
יש לי קישואים, האם זה ישתלב טוב עם הקציצות?

ליאת

התגובה שלך

קרן

היי ניקי,

יש לי כרגע חצי ק”ג עוף טחון, האם אפשר להשתמש בכולו במקום לשלב עם פרגיות? (למרות שאני בטוחה שעם הפרגיות ייצא מעולה). אם לא, יש מתכון אחר מתאים ומומלץ?

תודה רבה,

קרן.