שווארמה מוקפצת עם נודלס וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שווארמה מוקפצת עם נודלס וירקות

שווארמה מוקפצת עם נודלס וירקות

עוד אחת מהמנות המהירות כשכל ההכנה לוקחת כמה דקות והיא מגיעה לשולחן, יש כאן בשר ירקות ואפילו נודלס מנה שלמה משביעה טעימה ויש בה הכל יאללה לשולחן.

5 מנות

מרכיבים:

500 ג’ שווארמה הודו נקבה חתוכה לקוביות קטנות
2 בצלים חצויים ופרוסים דק
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס
200 ג’ איטריות ביצים / נודלס
2 כפות דבש
כפית רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את השווארמה כשתיים שלוש דקות ולשמור בצד.

2. במחבת חמה לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף פלפלים ולהמשיך להקפיץ על אש גבוהה, להוסיף את הפטריות להקפיץ עוד כמה פעמים עד שכל הירקות מתרככים להוסיף את השווארמה להוסיף דבש, סויה ומל”פ.

3. להכין את הנודלס לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל, להקפיץ כמה פעמים ולבדוק טעמים.

6015 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


44
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטלי

שלום
אפשרי להשתמש בחזה הודו?
תודה