חזה עוף עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה

חזה עוף עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה

כולה חזה עוף אבל אפשר להכין ממנו כל כך הרבה דברים טובים רשימה אין סופית ולא הזכרתי את המילה שניצל

מרכיבים:

600  ג’ חזה עוף חתוך לקוביות
בצל
2 – 3 תפוחי אדמה בינוניים
1/2 חבילה שעועית ירוקה עדינה
2 עגבניות אדומות ויפות
3 – 4 כוסות מים
כף גדושה פפריקה מרוקאית
קורט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

למשרה:
כפית דבש
כפית פפריקה
3 כפות שמן זית

הכנות:

1. לתבל את חזה העוף במשרה ולשמור בצד. לחתוך הבצל לרבעים ולחתוך פרוסות דקות, לחתוך את תפוח האדמה לקוביות קטנות ולטגן אותו כמה דקות להוסיף את הבצל ולטגן כשתי דקות נוספות לקצוץ את העגבניות להוסיף ולטגן כדקה.

2. להוסיף מים (לא להוסיף את כל כמות המים בבת אחת לאט) תבלינים להרתיח ולבשל כ 30 דקות או עד שתפוחי האדמה מתרככים. להוסיף את השעועית הירוקה להוסיף מים במידה וצריך ולבשל עוד כ 15 דקות.

3. במחבת חמה נפרדת לטגן את חזה העוף טיגון קצר משני הצדדים ולהוסיף לתבשיל לבשל עוד כמה דקות ולבדוק טעמים.

23548 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה

105
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי

היי ניקי, עם שעועית טרייה צריך לעבוד אותו דבר?

מגי

ניקי את אלופה!! אין על המתכונים שלך!!!
הכנתי את החזה עוף לשבת (במקום שעועית שמתי אפונה)
בעלי לא הפסיק להתפעל מהאוכל, ואמר שזו הפתעה אמיתית
(סוף סוף גיוון עם חזה עוף),
כמובן שאמרתי לו שזה ממך,
ושאחד הניסים שקרו לי בחיים זה- שהכרתי את האתר המופלא שלך!!
תודה לך!

avital

היי נתקעתי בלי עגבניות בכלל האם להוסיף במקום רסק ? כמה?

נטעלי

מתכננת להכין לשבת את הסיר הזה וגם את נגיסי הברוקולי שלך, יש לי את כל המצרכים למעט פפריקה מרוקאית. יש לי פפריקה מתוקה ופפריקה חריפה. אפשר להשתמש בשתיהן כתחליף? זה ייצא טעים? או שאולי כדאי לקפוץ בדרך מהגן למכולת? מאחלת לך שבת שלום וברכה:)

טלי

ניקי שלום

השתמשתי עם כפית פפריקה למשרה

אבל נגמר לי הפפריקה מה אני עושה ? (צריכה עוד כף גדושה פפריקה)

אם מה אני יכולה להשתמש במקום הפפריקה
לצערי השכנה שלי לא בבית

אנא עזרי לי…….
תודה מתוקה

רונית ס

ניקי שלום
האם אני יכולה לוותר על תפוחי האדמה ולהוסיף אפונה ?

בתאל

האם יוסיף לרכות אם אני אצפה את החזה עוף בקמח לפני טיגון?..

(עדיין לא עשיתי את המתכון)