חזה עוף עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה

חזה עוף עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה

כולה חזה עוף אבל אפשר להכין ממנו כל כך הרבה דברים טובים רשימה אין סופית ולא הזכרתי את המילה שניצל

מרכיבים:

600  ג’ חזה עוף חתוך לקוביות
בצל
2 – 3 תפוחי אדמה בינוניים
1/2 חבילה שעועית ירוקה עדינה
2 עגבניות אדומות ויפות
3 – 4 כוסות מים
כף גדושה פפריקה מרוקאית
קורט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

למשרה:
כפית דבש
כפית פפריקה
3 כפות שמן זית

הכנות:

1. לתבל את חזה העוף במשרה ולשמור בצד. לחתוך הבצל לרבעים ולחתוך פרוסות דקות, לחתוך את תפוח האדמה לקוביות קטנות ולטגן אותו כמה דקות להוסיף את הבצל ולטגן כשתי דקות נוספות לקצוץ את העגבניות להוסיף ולטגן כדקה.

2. להוסיף מים (לא להוסיף את כל כמות המים בבת אחת לאט) תבלינים להרתיח ולבשל כ 30 דקות או עד שתפוחי האדמה מתרככים. להוסיף את השעועית הירוקה להוסיף מים במידה וצריך ולבשל עוד כ 15 דקות.

3. במחבת חמה נפרדת לטגן את חזה העוף טיגון קצר משני הצדדים ולהוסיף לתבשיל לבשל עוד כמה דקות ולבדוק טעמים.

19651 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה

105
תגובות

  הרשם  
עדכן
מרים

ניקי בוקר טוב! שאלה שחוזרת אצליי בהמון מתכונים של חזה עוף, האם במקום לטגן את העוף ניתן להכניס אותו ישירות לרוטב ולהאריך את זמן הבישול? תודה מראש.

רוזלי

פשוט טעים ! תודה רבה על כל המתכונים

גלית

היי ניקי יקרה, למה לא ניגמר לי הנוזלים בסיר??ושמתי רק שתי כוסות מים. זה כאילו מרק. מענין למה??

גלית

והאם לבשל עם מיכסה??

גלית

היי ניקי יקרה. יש לי שעועית ירוקה קפואה. לזה התכוונת??

נעמי

ניקי היי,
אפשר להחליף את חזה העוף בבשר?

אורין

היי, מה לעשות אם הטעם של הקינמון יצא דומיננטי מדי?
תודה 🙂