מעורב ירושלמי מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מעורב ירושלמי מעולה

מעורב ירושלמי מעולה, אחד התבשילים הכי פופולאריים אצלי בבית. הטעם שלו מדהים, תמיד רוצים להמשיך ולאכול אפילו ששבעים לגמרי, עד שלא רואים התחתית של הסיר לא עוזבים אותו.
אפילו את הרוטב מקפידים לנגב עד הסוף.
אני יודעת שזה לא מעורב ירושלמי קלאסי, אחרי הרבה ניסיונות ושינויים הגעתי אל המעורב שהכי מבוקש אצלי ואני לא משנה אותו יותר.
לא תאמינו כמה שזה טעים עד שלא תנסו, מעדן אמיתי אני לא אחראית למחמאות שתקבלו מבני הבית .
דרך אגב זה אחד התבשילים הכי מהירים שיש, נפלא לנשים עסוקות.

מרכיבים:

5 בצלים חצויים ופרוסים (כמה שיותר בצל יותר טעים)
חצי קילו פרגיות חתוכות לחתיכות
חצי קילו לבבות (להכשיר קודם)
כפית פפריקה
מעט כמון
מעט מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל ולהזהיב. להוסיף את הבשרים, לטגן עוד כ 10 דקות. תוך כדי עירבוב.

2. לתבל ולהוסיף מים, לבשל עוד 10 – 15 דקות. לערבב מידי פעם, לבדוק טעמים.

לטרוף !

הערות:
הגשתי על מצע של פירה, הרוטב משתלב בצורה מושלמת עם הפירה

14988 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חני :  ניקי את מקסימה!!! בעלי ושני ילדי המקסימים כבר היו רוצים להכיר אותך… כל מאכל טעים שאני מכינה הוא ממך וכולם יודעים זאת גם במשפחתי המורחבת!!!
ניסיתי את המעורב בלי הלבבות (הוספתי פרגיות) ויצא מדהים!!!
תודה, תודה תודה!!!

101
תגובות

  הרשם  
עדכן
אילה

הי ניקי
האם ניתן להכין עם שווארמה הודו במקום פרגיות?

עדי

היי ניקי בדיוק חיפשתי מתכון למעורב ויש לי בבית לבבות עוף וחזה עוף.. (אין לי פרגיות)
זה אפשרי להכין ככה?

1 5 6 7