


מעורב ירושלמי מעולה
אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי, מתכונים שזמן הבישול קצר זה בדיוק בשבילי. הטעם נהדר איזה כיף לאכול מהלבבות זה מתכון קלאסי בשבילם.
עד שהסיר לא מתרוקן לא מפסיקים לאכול הרוטב נפלא,
תכינו את החלה זה טעים ברמות.
זה לא מעורב קלאסי אבל אחרי הרבה ניסיונות זה המתכון שהכי הרבה אוהבים אצלי אני עושה אותו כבר הרבה שנים וכנראה שאני אמשיך להכין אותו.
מתכונים טובים צריך להכין כל הזמן.
4 מנות
מרכיבים:
5 בצלים גדולים
חצי קילו פרגיות חתוכות לקוביות
חצי קילו לבבות
כפית גדושה פפריקה מרוקאית
חצי כפית כמון
רבע כוס מים
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לחצות את הבצלים ולפרוס דק, לחמם 3 – 4 כפות ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב כ 15 דקות.
2. לחצות את הלבבות ולהוסיף לבצל יחד עם הפרגיות, לטגן כ 10 דקות תוך כדי ערבוב להוסיף תבלינים ומים ולבשל עוד 5 דקות.
כדאי לדעת ש…
אל תורידו בכמות הבצל הוא נותן את כל הטעם זה רק נראה הרבה בצל, אפשר להכין יום מראש.
גולשים מכינים וממליצים:
חני : ניקי את מקסימה!!! בעלי ושני ילדי המקסימים כבר היו רוצים להכיר אותך… כל מאכל טעים שאני מכינה הוא ממך וכולם יודעים זאת גם במשפחתי המורחבת!!!
ניסיתי את המעורב בלי הלבבות (הוספתי פרגיות) ויצא מדהים!!!
תודה, תודה תודה!!!
בוקר טוב
רוצה להכין עם קילו שוארמה וחצי קילו לבבות
האם אפשרי?
ומה השוני מבחינת כמויות של הבצל והתיבול
תודה מראש 🙂
היי ניקי אפשר להחליף את הלבבות בכבד?
היי ניקי
אין לי פרגיות ולבבות יש לי רק חזה עוף
הי ניקי,
סליחה על הבורות…
מה ההבדל בין פפריקה מרוקאית לפפריקה מתוקה רגילה?
הי ניקי
האם ניתן להכין עם שווארמה הודו במקום פרגיות?
היי ניקי בדיוק חיפשתי מתכון למעורב ויש לי בבית לבבות עוף וחזה עוף.. (אין לי פרגיות)
זה אפשרי להכין ככה?