מעורב ירושלמי מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מעורב ירושלמי מעולה

אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי, מתכונים שזמן הבישול קצר זה בדיוק בשבילי. הטעם נהדר איזה כיף לאכול מהלבבות זה מתכון קלאסי בשבילם.
עד שהסיר לא מתרוקן לא מפסיקים לאכול הרוטב נפלא,
תכינו את החלה זה טעים ברמות.
זה לא מעורב קלאסי אבל אחרי הרבה ניסיונות זה המתכון שהכי הרבה אוהבים אצלי אני עושה אותו כבר הרבה שנים וכנראה שאני אמשיך להכין אותו.
מתכונים טובים צריך להכין כל הזמן.

4 מנות

מרכיבים:

5 בצלים גדולים
חצי קילו פרגיות חתוכות לקוביות
חצי קילו לבבות
כפית  גדושה פפריקה מרוקאית
חצי כפית כמון
רבע כוס מים
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחצות את הבצלים ולפרוס דק, לחמם  3 – 4 כפות ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב כ 15 דקות.

2. לחצות את הלבבות ולהוסיף לבצל יחד עם הפרגיות, לטגן כ 10 דקות תוך כדי ערבוב להוסיף תבלינים ומים ולבשל עוד 5 דקות.

כדאי לדעת ש…
אל תורידו בכמות הבצל הוא נותן את כל הטעם זה רק נראה הרבה בצל, אפשר להכין יום מראש.

35969 צפיות 35 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חני :  ניקי את מקסימה!!! בעלי ושני ילדי המקסימים כבר היו רוצים להכיר אותך… כל מאכל טעים שאני מכינה הוא ממך וכולם יודעים זאת גם במשפחתי המורחבת!!!
ניסיתי את המעורב בלי הלבבות (הוספתי פרגיות) ויצא מדהים!!!
תודה, תודה תודה!!!

105
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

היי ניקי
אין לי פרגיות ולבבות יש לי רק חזה עוף

מימי

הי ניקי,
סליחה על הבורות…
מה ההבדל בין פפריקה מרוקאית לפפריקה מתוקה רגילה?

אילה

הי ניקי
האם ניתן להכין עם שווארמה הודו במקום פרגיות?

עדי

היי ניקי בדיוק חיפשתי מתכון למעורב ויש לי בבית לבבות עוף וחזה עוף.. (אין לי פרגיות)
זה אפשרי להכין ככה?

1 5 6 7