מעורב ירושלמי מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מעורב ירושלמי מעולה

אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי, מתכונים שזמן הבישול קצר זה בדיוק בשבילי. הטעם נהדר איזה כיף לאכול מהלבבות זה מתכון קלאסי בשבילם.
עד שהסיר לא מתרוקן לא מפסיקים לאכול הרוטב נפלא,
תכינו את החלה זה טעים ברמות.
זה לא מעורב קלאסי אבל אחרי הרבה ניסיונות זה המתכון שהכי הרבה אוהבים אצלי אני עושה אותו כבר הרבה שנים וכנראה שאני אמשיך להכין אותו.
מתכונים טובים צריך להכין כל הזמן.

4 מנות

מרכיבים:

5 בצלים גדולים
חצי קילו פרגיות חתוכות לקוביות
חצי קילו לבבות
כפית  גדושה פפריקה מרוקאית
חצי כפית כמון
רבע כוס מים
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחצות את הבצלים ולפרוס דק, לחמם  3 – 4 כפות ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב כ 15 דקות.

2. לחצות את הלבבות ולהוסיף לבצל יחד עם הפרגיות, לטגן כ 10 דקות תוך כדי ערבוב להוסיף תבלינים ומים ולבשל עוד 5 דקות.

כדאי לדעת ש…
אל תורידו בכמות הבצל הוא נותן את כל הטעם זה רק נראה הרבה בצל, אפשר להכין יום מראש.

40472 צפיות 49 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חני :  ניקי את מקסימה!!! בעלי ושני ילדי המקסימים כבר היו רוצים להכיר אותך… כל מאכל טעים שאני מכינה הוא ממך וכולם יודעים זאת גם במשפחתי המורחבת!!!
ניסיתי את המעורב בלי הלבבות (הוספתי פרגיות) ויצא מדהים!!!
תודה, תודה תודה!!!

105
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליטלוש

היי ניקי, מעורב עושים עם כבד ולבבות לא?
אפשר פה כבד ולבבות ?

דיאנה

היי ניקי
האם ניתן להכין רק עם פרגיות??

שם

תודה רבה!! אוהבת את האתר שלך.

מלי

הכנתי לערב שישי ,קיבלתי הרבה מחמאות,מעבירה אותן אלייך..

שם

תודה רבה יצא מעולה במיוחד עם תוספת הפירה! 🙂

שירן

טוב אז כמו שאמרתי, הכנתי היום את המתכון הזה ויצא פשוט מעלףףףף אין לי מילים !!
אני מתה על לבבות ועכשיו אני יותר אוהבת אותם!
ניקי טנקיו!!
שבת שלום

שם

פירה בטטות גם ילך עם זה???…

1 2 3 7