מעורב ירושלמי מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מעורב ירושלמי מעולה

אחד המתכונים הכי קלים שהכנתי, מתכונים שזמן הבישול קצר זה בדיוק בשבילי. הטעם נהדר איזה כיף לאכול מהלבבות זה מתכון קלאסי בשבילם.
עד שהסיר לא מתרוקן לא מפסיקים לאכול הרוטב נפלא,
תכינו את החלה זה טעים ברמות.
זה לא מעורב קלאסי אבל אחרי הרבה ניסיונות זה המתכון שהכי הרבה אוהבים אצלי אני עושה אותו כבר הרבה שנים וכנראה שאני אמשיך להכין אותו.
מתכונים טובים צריך להכין כל הזמן.

4 מנות

מרכיבים:

5 בצלים גדולים
חצי קילו פרגיות חתוכות לקוביות
חצי קילו לבבות
כפית  גדושה פפריקה מרוקאית
חצי כפית כמון
רבע כוס מים
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לחצות את הבצלים ולפרוס דק, לחמם  3 – 4 כפות ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב כ 15 דקות.

2. לחצות את הלבבות ולהוסיף לבצל יחד עם הפרגיות, לטגן כ 10 דקות תוך כדי ערבוב להוסיף תבלינים ומים ולבשל עוד 5 דקות.

כדאי לדעת ש…
אל תורידו בכמות הבצל הוא נותן את כל הטעם זה רק נראה הרבה בצל, אפשר להכין יום מראש.

30606 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חני :  ניקי את מקסימה!!! בעלי ושני ילדי המקסימים כבר היו רוצים להכיר אותך… כל מאכל טעים שאני מכינה הוא ממך וכולם יודעים זאת גם במשפחתי המורחבת!!!
ניסיתי את המעורב בלי הלבבות (הוספתי פרגיות) ויצא מדהים!!!
תודה, תודה תודה!!!

105
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיון

ניקי בוקר טוב
רוצה להכין עם כבד עוף וחזה עוף האם מתאים?
והאם אפשר להשתמש בקילו כבד וחצי קילו חזה עוףאם כן מה לגבי כמויות של שאר המרכיבים ?
תודה מראש

חלי

ניקי שלום רב,

לכמה סועדים הכמות שבמתכון מספיקה?

עדי

היי ניקי, טחול וחזה עוף גם הולך?

סיון

יו.מעולה.ופשוטטטט

מיכל

הי,האם אפשר להכין מראש ולחמם?

אילן

שלום ניקי רציתי לדעת אם יש לך מתכון טוב לפירה תודה

סיון

היי ניקי
מה אפשר לשים במקום לבבות או כבדים?
תודה