כנפיים מוקפצות עם ספגטי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כנפיים מוקפצות עם ספגטי

כנפיים מוקפצות עם ספגטי

יכול להיות שילוב יותר טוב מכנפיים וספגטי ? אין מצב הילדים מחסלים את הסיר זה כל כך טעים, אני חובבת גדולה של ארוחות בסיר אחד, הספגטי מקבל את הטעמים הנהדרים של הכנפיים והכל ביחד נותן לי ארוחת צהריים.
נשמור בינינו את קלות ההכנה לא כל דבר צריך לומר 🙂

4 מנות

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
300 ג’ ספגטי
5 – 6 כפות שמן
כף רסק עגבניות
כפית רוטב צ’ילי מתוק
כפית רוטב סויה
כף שטוחה פפריקה מתוקה
חצי כפית גריל עוף
כף דבש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

1. לשים במחבת חמה שלוש כפות שמן להוסיף את הסויה, כף רסק עגבניות וסילאן לתבל ולהוסיף שתי כוסות מים, לבשל חמש דקות על אש בינונית להוסיף את הכנפיים לנער מעט שישקעו ברוטב ולבשל כ 25 דקות (את החלק הזה אפשר להכין יום מראש).

2. להכין את הספגטי לפי ההוראות להוסיף 2 כפות שמן ולשמור בצד.

*3. להוסיף את הספגטי אל הסיר לבשל כמה דקות עם הכנפיים מידי פעם לערבב, להוריד מהאש ולהמשיך לערבב מידי פעם.

4002 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כנפיים מוקפצות עם ספגטי

כנפיים מוקפצות עם ספגטיכנפיים מוקפצות עם ספגטי


49
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלינה

בוקר טוב ניקי,
היה מתכון דומה של כנפיים עם איטריות דקיקות שהילדים מאוד אהבו ואני לא מוצאת אותו. האם את יכולה לעזור בבקשה.

גלי

הי ניקי, היה מתכון דומה ששמרתי ונעלם לי. ברוטב היה אבקת נס קפה. אפשר לינק בבקשה?

עדנוש

שמרתי . הכנתי . אהבתי !
המנה זאת אחת הטובות שלך היא פשוט חוסלה אצלי !פעם הבאה כמות כפולה! תודה לך ניקי מדהימה שכמוך !

שרה

איפה שמים מלח פלפל?

שירה טייאב

היי ניקי
בישלתי את הכנפיים האם אני יכולה לשמור אותם למחר ולהמשיך במתכון?