כנפיים מוקפצות עם ספגטי
יכול להיות שילוב יותר טוב מכנפיים וספגטי ? אין מצב הילדים מחסלים את הסיר זה כל כך טעים, אני חובבת גדולה של ארוחות בסיר אחד, הספגטי מקבל את הטעמים הנהדרים של הכנפיים והכל ביחד נותן לי ארוחת צהריים.
נשמור בינינו את קלות ההכנה לא כל דבר צריך לומר 🙂
4 מנות
מרכיבים:
קילו כנפיים חצויות
300 ג' ספגטי
5 – 6 כפות שמן
כף רסק עגבניות
כפית רוטב צ'ילי מתוק
כפית רוטב סויה
כף שטוחה פפריקה מתוקה
חצי כפית גריל עוף
כף דבש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לשים במחבת חמה שלוש כפות שמן להוסיף את הסויה, כף רסק עגבניות וסילאן לתבל ולהוסיף שתי כוסות מים, לבשל חמש דקות על אש בינונית להוסיף את הכנפיים לנער מעט שישקעו ברוטב ולבשל כ 25 דקות (את החלק הזה אפשר להכין יום מראש).
2. להכין את הספגטי לפי ההוראות להוסיף 2 כפות שמן ולשמור בצד.
*3. להוסיף את הספגטי אל הסיר לבשל כמה דקות עם הכנפיים מידי פעם לערבב, להוריד מהאש ולהמשיך לערבב מידי פעם.