איך משדרגים אורז לבן ?
חזרנו לשאריות או שפשוט לא בא לאף אחד אורז לבן, אבל כבר הכנתי אז מה עושים עכשיו ? איך אני הופכת את האורז למנה שכולם יאכלו בלי שיעשו לי פוזות ופרצופים ? קדימה לעבודה ואני לא אחראית אם יבקשו שוב ושוב.
הכנות:
1. להרתיח את הזיתים כ 15 דקות ולסנן, לחזור על הפעולה שוב.
2. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטגן עד שמזהיב להוסיף את שאר המצרכים לבשל כ 10 – 15 דקות אש נמוכה בינונית.
3. לערבב את האורז עם התבשיל.
*(אין סיכוי שיזהו את האורז הלבן )