יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מתכוני אורז תוספות

איך משדרגים אורז לבן ?

12 יוני 2013
(Visited 13,814 times, 4 visits today)
איך משדרגים אורז לבן ?

איך משדרגים אורז לבן ?

חזרנו לשאריות או שפשוט לא בא לאף אחד אורז לבן, אבל כבר הכנתי אז מה עושים עכשיו ? איך אני הופכת את האורז למנה שכולם יאכלו בלי שיעשו לי פוזות ופרצופים ? קדימה לעבודה ואני לא אחראית אם יבקשו שוב ושוב.

מרכיבים:

3 כוסות אורז לבן מוכן מבושל
בצל בינוני קצוץ דק
שן שום פרוסה דק
קופסת זיתים מגולענים
כוס וחצי מים לרוטב עצמו
כף פפריקה
כף רסק עגבניות
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • חזה עוף עם קישואים וגזר

    אסור לי להכין את המתכון הזה ואני כל הזמן אומרת את זה ואני לא מפסיקה להכין, מנשנשת, טועמת, אוכלת.
    מה שיפה במתכון הזה שהחזה עוף יוצא אליפות! אין על חזה עוף רך וזה לא דבר שקל להשיג כשמדובר בחזה עוף.
    רך משגע, טעים והירקות ליד איזו פריכות נהדרת, כל ביס משגע ואני הכי מצטערת שלא הכנתי יותר.
    לקח לי 10 דקות (לא כולל זמן השרייה) ויש ארוחת צהריים יפהפייה, צבעונית, חזה עוף טעים טעים עם מרקם נהדר, ירקות טובים, טעם עדין של צ’ילי מתוק שעוטף הכל באהבה.
    הגשתי עם אורז לבן שזאת תוספת נהדרת לחזה עוף עם ירקות. אני סיימתי תודה ושלום מוזמנים לאכול.

    3 מנות

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. להרתיח את הזיתים כ 15 דקות ולסנן, לחזור על הפעולה שוב.

2. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטגן עד שמזהיב להוסיף את שאר המצרכים לבשל כ 10 – 15 דקות אש נמוכה בינונית.

3. לערבב את האורז עם התבשיל.

*(אין סיכוי שיזהו את האורז הלבן )

 

 

 

הרשם
עדכן
73 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

תודה רבה. הפחתתי את כמות המים כי רציתי שכל הרוטב יספג באורז ולא יהיו נוזלים. יצא טעים!

היי ניקי. רציתי לשאול בבקשה: האם כל הרוטב נספג באורז? ושאלה נוספת: כשאת כותבת לערבב את האורז עם התבשיל, הכוונה כשהוא על הגז או לאחר כיבוי?

שלום ניקי!! נראה מעולה!
אפשר לבשל את האורז עם התיבול הזה כולל הרסק? ובלי הזיתים? יוצא טוב לדעתך?

היי ניקי
אפשר להכין במתכון הזה את האורז במיקרוגל?

תודה! יצא מעולה, הכי מהיר הכי משדרג!

ניקי… אשמח לראות תמונות שקשורות למתכון:)

אני מכנה את המתכון הזה היום כ”מתכון הזהב”. הוא בא לי כל כך בזמן הנכון ובמקום הנכון!! הילדים תכף מגיעים,התינוק צורח כל היום מכאבי שיניים ומה אני מגישה להם?? נזכרתי באורז המוכן ששוכב במקרר ובמתכון הזה. מתכון הזהב כבר אמרתי?