איך משדרגים אורז לבן ?

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
איך משדרגים אורז לבן ?

איך משדרגים אורז לבן ?

חזרנו לשאריות או שפשוט לא בא לאף אחד אורז לבן, אבל כבר הכנתי אז מה עושים עכשיו ? איך אני הופכת את האורז למנה שכולם יאכלו בלי שיעשו לי פוזות ופרצופים ? קדימה לעבודה ואני לא אחראית אם יבקשו שוב ושוב.

מרכיבים:

3 כוסות אורז לבן מוכן מבושל
בצל בינוני קצוץ דק
שן שום פרוסה דק
קופסת זיתים מגולענים
כוס וחצי מים לרוטב עצמו
כף פפריקה
כף רסק עגבניות
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח את הזיתים כ 15 דקות ולסנן, לחזור על הפעולה שוב.

2. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטגן עד שמזהיב להוסיף את שאר המצרכים לבשל כ 10 – 15 דקות אש נמוכה בינונית.

3. לערבב את האורז עם התבשיל.

*(אין סיכוי שיזהו את האורז הלבן )

18876 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

73
תגובות

  הרשם  
עדכן
אילן

לא בדיוק הבנתי איך מרתיחים את הזיתים.
פשוט למלא סיר עם מים והזיתים בתוכו ?

תמר

היי ניקי,
הכוס וחצי מים הם בשביל הבישול של הזיתים או בשביל הרוטב?
ותודה על המתכונים המדהימים שגורפים מחמאות…. (כולם כבר יודעים מאיפה המתכונים שלי….רק ניקי!!!!)

ננסי

הי ניקי, המתכון נראה מעולה ואני בטח אכין אותו בקרוב. אני רק סקרנית לדעת מדוע את מבשלת את הזיתים קודם? ואם את כבר מרתיחה אותם, מדוע בסיר נפרד ולא עם הכוס וחצי מים של שאר התבשיל.
תודה ויום טוב.

pooh

הבישול החוזר בכוס וחצי מים לא גורם לאורז להפוך לעיסה?

שירן

ניקי בוקר טוב,
רוצה להכין את המנה הזו אבל אין לי שאריות אורז, איך אוכל להכין? האם להכין אורז בנפרד ואז את השאר כמו שכתבת במתכון או שיש דרך אחרת? (לכמות של כוס אורז).
תודה מראש 🙂

עמליה

הי ניקי, רציתי להבין עם זתים פרוסים. האם מתאים ואם כן גם אותם צריך להרתיח? תודה

urs

שלום ניקי,

האורז נראה מעולה!ינוסה בהמשך…
רציתי לשאולוסליחה על הבורות
אבל מה זה אינסטגרם?

1 2 3 5