איך משדרגים אורז לבן ?

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
איך משדרגים אורז לבן ?

איך משדרגים אורז לבן ?

חזרנו לשאריות או שפשוט לא בא לאף אחד אורז לבן, אבל כבר הכנתי אז מה עושים עכשיו ? איך אני הופכת את האורז למנה שכולם יאכלו בלי שיעשו לי פוזות ופרצופים ? קדימה לעבודה ואני לא אחראית אם יבקשו שוב ושוב.

מרכיבים:

3 כוסות אורז לבן מוכן מבושל
בצל בינוני קצוץ דק
שן שום פרוסה דק
קופסת זיתים מגולענים
כוס וחצי מים לרוטב עצמו
כף פפריקה
כף רסק עגבניות
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח את הזיתים כ 15 דקות ולסנן, לחזור על הפעולה שוב.

2. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטגן עד שמזהיב להוסיף את שאר המצרכים לבשל כ 10 – 15 דקות אש נמוכה בינונית.

3. לערבב את האורז עם התבשיל.

*(אין סיכוי שיזהו את האורז הלבן )

14745 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

70
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחל

תודה על כל יום שאת שולחת לנו ממתכונותיך המדהימים. האם יש לחזור על שטיפת הזיתים במים רותחים פעמיים? תודה על תשובותיך המהירות. היה לך לא מזמן מתכון שהיו צריכים להשתמש בפפריקה מעושנת. הכנתי את המתכון ואיני זוכרת מה הוא.אשמח אם תזכירי לי. חוץ מזה במה עודאפשרלהשתמש בפפריקה מעושנת? תודה וחיבוק אוהב

ITAY6262

הי ניקי,
לא הבנתי האם הכוס וחצי מיים הם עבור הרוטב או עבור בישול הזיתים.
תודה רבה!!!

ש

הכנתי לשבת יצא מוצלח מאוד!

יוסי טויטו

ערב טוב ניקי אין עליך לכל הנשים שלא יודעות לעשות אורז רשום על האריזה

יערה

סליחה על הבורות- אך איך אני מבשלת את האורז בנפרד?
אין לי מושג באורז?
או שלפי המתכון צריך לבשל ביחד? לא הבנתי…

תודה רבה ניקי…

עדי

עוד הצלחה!! ברוך ה’ ממש טעים!!
יבורכו ידייך שבת שלום!!

לאה

היי ניקי,קודם כל המתכון נראה לי מצוין,אבל לא הבנתי אם אני אמורה לשים מים רותחים בסיר ופשוט לבשל את הזיתים,או שפשוט לשים אותם במים רותחים?