


איך משדרגים אורז לבן ?
חזרנו לשאריות או שפשוט לא בא לאף אחד אורז לבן, אבל כבר הכנתי אז מה עושים עכשיו ? איך אני הופכת את האורז למנה שכולם יאכלו בלי שיעשו לי פוזות ופרצופים ? קדימה לעבודה ואני לא אחראית אם יבקשו שוב ושוב.
מרכיבים:
3 כוסות אורז לבן מוכן מבושל
בצל בינוני קצוץ דק
שן שום פרוסה דק
קופסת זיתים מגולענים
כוס וחצי מים לרוטב עצמו
כף פפריקה
כף רסק עגבניות
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להרתיח את הזיתים כ 15 דקות ולסנן, לחזור על הפעולה שוב.
2. לטגן את הבצל להוסיף את השום לטגן עד שמזהיב להוסיף את שאר המצרכים לבשל כ 10 – 15 דקות אש נמוכה בינונית.
3. לערבב את האורז עם התבשיל.
*(אין סיכוי שיזהו את האורז הלבן )
18661 צפיות 7 צפיות היום
היי ניקי. רציתי לשאול בבקשה: האם כל הרוטב נספג באורז? ושאלה נוספת: כשאת כותבת לערבב את האורז עם התבשיל, הכוונה כשהוא על הגז או לאחר כיבוי?
שלום ניקי!! נראה מעולה!
אפשר לבשל את האורז עם התיבול הזה כולל הרסק? ובלי הזיתים? יוצא טוב לדעתך?
היי ניקי
אפשר להכין במתכון הזה את האורז במיקרוגל?
תודה! יצא מעולה, הכי מהיר הכי משדרג!
ניקי… אשמח לראות תמונות שקשורות למתכון:)
אני מכנה את המתכון הזה היום כ”מתכון הזהב”. הוא בא לי כל כך בזמן הנכון ובמקום הנכון!! הילדים תכף מגיעים,התינוק צורח כל היום מכאבי שיניים ומה אני מגישה להם?? נזכרתי באורז המוכן ששוכב במקרר ובמתכון הזה. מתכון הזהב כבר אמרתי?
להעביר לסיר או להשאיר במחבת?, ולהוסיף מכסה?